Kayakçılara ödül bisiklet

Güncelleme Tarihi:

Kayakçılara ödül bisiklet
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2010 13:10

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından, derslerinde ve kayak sporunda başarılı olan 60 lisanslı öğrenci, bisikletle ödüllendirildi.

Sarıkamış Kaymakamı Ahmet Altunbaş, şehir stadında düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, maddi durumu iyi olmayan, ancak derslerinde başarılı olan 60 lisanslı öğrenciye bisiklet hediye ettiklerini belirtti.

Başarılı kayakçıları ödüllendirmedeki amaçlarının, öğrencileri bisiklet sporuyla da tanıştırmak olduğunu ifade eden Altunbaş, “Sarıkamış çok önemli bir kayak merkezi olmasının yanı sıra çok önemli bir turizm merkezidir. Yakın zamanda bisiklet kulübümüzün faaliyete geçmesiyle bu spor da ilçemizde yaygınlaşacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından, öğrencilere bisikletleri teslim dildi.

Törene, Kaymakam Altunbaş, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Keskin, SYDV Müdürü Yurtkan Öğün, Kars Kültür ve Turizm İl Müdürü Hakan Doğanay, Bayraktepe Kayak Merkezi Müdürü Muhittin Delibaş, Türkiye Kayak Federasyonu Kars İl Temsilcisi Behzat Türksever, İl Genel Meclisi Üyesi Zeynel Abidin Çam, kayak kulüplerinin yöneticileri, öğrenciler ile veliler katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!