Kayak keyfi

Hayatını Sinan Serter ile birleştirerek evliler kervanına katılan Özlem Yıldız, yılbaşı tatilini eşiyle birlikte Uludağ’da geçirdi. Aynı zamanda kayak dersleri de alan Yıldız, ilk kayak denemesini ise eşinin yardımıyla yaptı.

Karlar altında

Oya Aydoğan, yılbaşı tatili için Uludağ’ı seçen ünlüler arasındaydı. Aydoğan, tek başına gittiği tatilde, karlar altında olmanın keyfini yaşadı. Aydoğan’ın çok iyi kayak yaptığı görüldü.

Yağmur da ağladı

Cihan Ünal ile Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal, önceki akşam Akmerkez’de, Çağan Irmak’ın yönettiği "Babam ve Oğlum" filmine gitti. Herkes gibi filmden etkilenerek çıkan Yağmur Ünal, "İnanılmaz güzel bir film, inanın izlerken gözyaşlarımı tutamayarak hüngür hüngür ağladım" dedi.

İşimle anılmak istiyorum

Son dönemin en başarılı mankenlerinden Ece Gürsel, tamamen işine konsantre olduğunu söyledi. Hayatında kimse olmadığını, sadece işiyle ilgilendiğini söyleyen başarılı manken, "Türkiye’nin en çok iş yapan mankenlerinden biriyim. Adımı çeşitli insanlarla yazıp onların reklamını yapmak istiyorlar. Bunlara prim vermeyeceğim" dedi.

Oyuncularla tanıştılar

Gnçtrkcll’in 8 Kasım’da başlayan ve mart başına kadar sürecek sinema kampanyası kapsamında şanslı beş gnçtrkcll’li hayallerine kavuştu. SNM yazıp 2111 göndüren gnçtrkcll’i 5 kişi, "Organize İşler" filminin galasına yanlarına bir arkadaşlarını alarak katıldılar. Üstelik sadece galaya gelmediler, film gösterimine kadar, kuliste sanatçılarla birlikteydiler. Yılmaz Erdoğan, Tolga Çevik, Altan Erkekli, Özgü Namal, Berfin Erdoğan ve Cem Yılmaz ile tanışıp, sohbet etme imkanı bulan Gnçtrkcll’liler, ünlülerle fotoğraf çektirdi.
Yazarın Tüm Yazıları