Kaya'dan bir günde üç ilçeye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kayadan bir günde üç ilçeye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2018 09:59

Kaya'dan bir günde üç ilçeye ziyaret

Haberin Devamı

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, seçim çalışmalarını Balçova, Karabağlar ve Buca ilçelerinde sürdürdü.

Balçova'da esnaf ziyaretleri yapan ve muhtarlarla buluşan Kaya, iftarda Karabağlar'da yaşayan şehit aileleri ve gaziler ile bir araya geldi. İftarda bir konuşma yapan Kaya, şehitlerin emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni korumanın yolunun milletçe kenetlenmekten geçtiğini söyledi. Şehitlere ve gazilere çok şey borçlu olduklarını söyleyen Kaya, "Bu vatan için canını, kanını vererek, bu topraklarda hür ve özgür yaşamamızı sağlayan şehitlerimiz ile gazilerimize çok şey borçluyuz. Aziz şehitlerimizin bizlere emanet ettiği toprakları, ay yıldızlı şanlı bayrağımızı gururla dalgalandırdığımız Türkiye Cumhuriyeti'ni onurla korumanın yolu, milletçe kenetlenmekten, birlik ve beraberlik içerisinde olmaktan geçmektedir" dedi.

Geçmişte Anadolu'yu işgal eden, milli mücadeleyle ülkeden atılan emperyalist güçlerin, Türkiye'yi yok etme emelinden bugün de vazgeçmediklerini belirten Kaya, "Aynı Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi, onurlu milli mücadele yıllarında olduğu gibi, birbirimize kenetlenerek, parçalanmadan, omuz omuza durursak, işte o zaman ülkemize düşman olan güçlerin emellerini boşa çıkarabiliriz. Devlet ve Millet olarak yeni bir istiklal ve istikbal mücadelesi verdiğimiz bu dönemde ayrılığa değil birliğe ihtiyacımız var" diye konuştu.

Karabağlar'daki iftar programının ardından Buca'ya geçen Kaya, partisinin İnönü Mahalle Temsilciliği'nde teşkilat mensuplarıyla buluştu. İnönü Mahallesi'nde kahvehane ziyaretleri de yapan Kaya, sonrasında ise Karanfil Mahallesi'ne geçti. Burada da konuşan Kaya, Cumhur ittifakının Türkiye'yi bölmek isteyenlere karşı bir set olduğunu söyledi.

Daha sonra Karabağlar'a geçen ve geceye burada düzenlenen sahur programıyla devam eden Kaya, sonrasında tekrardan Buca'ya dönerek aynı gecede iki sahur programına katıldı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!