Kawaga, Henning Berg'i büyülemiş

Güncelleme Tarihi:

Kawaga, Henning Bergi büyülemiş
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2012 17:09

Manchester United’ın eski defans oyuncusu Henning Berg, Kırmızı Şeytanlar’ın Shinji Kagawa’yı tam anlamıyla kullanamadığını iddia etti.

Haberin Devamı

Premier Lig’de tam 19 kez şampiyonluk yaşayan ManU, sezon başında Borussia Dortmund’un başarılı orta saha oyuncusu Kagawa’yı kadrosuna katmıştı. Sir Alex Ferguson’un altı kez ilk 11’de yer verdiği yıldız oyuncu 1 gol attı. Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray karşısında da ilk 11’de forma giyen ve iyi bir oyun sergileyerek maçtaki tek golün asistini yapan Japon yıldızı özellikle izlediğini söyleyen Berg, genç oyuncudan yeterince fayda sağlanamadığı görüşünde.

“Galatasaray karşısında nefis oynadı”

TalkSport’a konuşan emekli oyuncu, “Galatasaray karşısında Kagawa’dan çok etkilendim. Çok büyük bir oyuncu olacak ve müthiş bir enerjisi var. Oynadığı pozisyon da United’a ekstra bir güç katıyor. Kırmızı-beyaz formayla uzun zamandır böyle bir oyuncuyu izlememiştik” dedi. Kagawa’nın Manchester United’a yeni boyutlar kattığını vurgulayan Berg, “Hem ofansif hem de defansif olarak çok önemli bir isim. Topla her an buluşup tehlike yaratabiliyor. Böylece Scholes ve Carrick’in işi kolaylaşıyor. Eğer United Avrupa’da bu düzenle oynarsa, ortadaki iki defansif orta sahası hücumda işleri daha da kolaylaştırır. Galatasaray gibi güçlü bir takım karşısında bunu yapan Kagawa, her maçın altından kalkacak düzeyde bir futbolcu” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Kagawa’nın Galatasaray maçı karnesi

Oynadığı dakika: 84
Asist: 1
Koştuğu mesafe: 10823 metre

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!