Kavga yok Töre sakat

Güncelleme Tarihi:

Kavga yok Töre sakat
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 22:31

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Gökhan Töre’nin ‘Şenol Güneş ile kavga ettiği’ veya ‘satılacağı için oynamadığı’ iddialarını yalanladı. Siyah beyazlı yönetici, “Ayak bileğinden sıkıntı yaşıyor. Yoksa oynamak için can atıyor” dedi.

Haberin Devamı

SÜPER Lig’de şampiyonluk yarışında kritik haftalar başlarken, siyah beyazlılarda gözler Gökhan Töre’yi arıyor. Ancak Şenol Güneş’in en büyük kozu, bir türlü takıma dönemedi. Töre’ye dair ortalıkta iki iddia dolaşıyor: Birincisi, Gökhan’ın idmanı yarım bıraktığı için teknik direktör Güneş tarafından kadroya alınmadığı; ikincisi ise, başarılı oyuncunun sezon sonu satılacağı için, en hafif sakatlıkta bile fazla riske edilmediği... Töre’nin adı Bilic yönetimindeki West Ham United ile anılıyor.

DOKTORLAR SEFERBER 

Gökhan Töre hakkındaki her iki iddiayı da siyah beyazlıların basın sözcüsü Metin Albayrak, kesin bir dille yalanladı. Albayrak, “Gökhan önce Fenerbahçe derbisinde bileğine bir darbe aldı. Sonra Konya’daki kupa maçında da aynı bölgeye sert bir darbe aldı. Ayak bilek damarından sıkıntı yaşıyor. Kendisiyle konuştum. ‘Oynamak için can atıyorum’ dedi bana. Doktorlarımız Gökhan’ı önümüzdeki hafta oynanacak Kasımpaşa maçına yetiştirmek için seferber olmuş durumda. Taraftarımız iddialara itibar etmesin” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!