Kauser şampiyon oldu

Güncelleme Tarihi:

Kauser şampiyon oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2011 15:16

Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) tarafından ikincisi düzenlenen Uluslararası 2. Trakya Turu'nun 4. ve son etabını Konya Şeker Spor'dan Muammer Atalay kazandı

Dünya Bisiklet Birliği'nin 2011 takviminde yer alan 2.2 sınıfındaki 2. Uluslararası Trakya Bisiklet Turu'nun 4. ve son etabı, Edirne'de verilen startın ardından Tekirdağ'da sona erdi.

143 kilometrelik Edirne, Havsa, Babaeski, Hayrabolu ve Tekirdağ güzergahında geçen 4. etap yarışına toplam 70 sporcu katıldı.

4. etap yarışının sonunda birinciliği, Konya Şeker Spor'dan Muammer Atalay kazanırken, Kocaeli Birisa Spor'dan Uğur Marmara ikinci, Manisa Spor Kulübü'nden Mustafa Çarşı ise üçüncü geldi.

Dereceye giren sporculara madalyaları, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz ve Tekirdağ Emniyet Müdür Yardımcısı Atilla Semercioğlu tarafından verildi.

4. etap yarışın sonunda genel klasmanda, Uluslararası 2. Trakya Turu'nun şampiyonu Yunanistan'ın World Of Bike takımından Andreas Kauser oldu. Kauser'e sarı mayoyu Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu giydirdi.

Genel klasmanda, Konya Şeker Spor'dan Mustafa Sayar da en iyi sprint derecesine sahip olarak, Yeşil Mayo'yu giymeye hak kazandı.

Genel klasmanda, tur sonunda en iyi tırmanış derecesine sahip sporcu ise Manisa Spor Kulübü'nden Gabar Casa oldu. Casa, kırmızı mayoyu giydi.

Öte yandan, hayırsever Nurettin Ekmekçioğlu tarafından 4. etap yarışlarında dereceye giren sporculara hediye verildi.

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'ı kapsayan ve yaklaşık 500 kilometre yol gidilen 4 günlük tur sonunda, sporcularla toplu fotoğraf çektirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!