Katliamı sosyal medyada paylaştı: 3 ölü, 4 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Katliamı sosyal medyada paylaştı: 3 ölü, 4 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2018 03:52

Balıkesir'in Havran ilçesinde dehşet veren olay! 26 yaşındaki Ali Saral, ailesiyle birlikte kız istemeye gitti, iki aile arasında tartışma çıktı. Eve dönen Saral, daha sonra kız evini av tüfeğiyle bastı. Katliam yapan cani 3 kişiyi öldürdü, 4 kişiyi yaraladı. Yaptığı katliamı cep telefonu ile kaydederek sosyal medyada paylaştı.

Haberin Devamı

ALİ Saral ailesiyle birlikte iddiaya göre Çetinkaya ailesinin evine kız istemeye gitti. Saat 23.30 sıralarında İki aile arasında çıkan tartışmanın ardından Saral ailesi evlerine döndü. Ancak damat adayı Ali Saral, kısa süre sonra av tüfeği ile Çetinkaya ailesinin evini basarak katliam yaptı. Saral’ın tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği Melike Çetinkaya (38), Ebru Çetinkaya (16), Tuncay Çetinkaya (17) yaşamını yitirirken, Gülşen Çetinkaya (27) ve Yasin Çetinkaya (2), Bayram Eren ve oğlu Murat Eren yaralandı.

CEP TELEFONU İLE SOSYAL MEDYADA KATLİAMI YAYINLADI

Cani Ali Saral, gerçekleştirdiği saldırıdan sonra kan gölüne çevirdiği evden görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. 

 2 YAŞINDAKİ YASİN'İN DURUMU AĞIR

Melike, Ebru ve Tuncay Çetinkaya’nın cesetleri, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yaralılardan Saral’ın evlenmek istediği Gülşen Çetinkaya, Bayram Eren ve oğlu Murat Eren’in Edremit Devlet Hastanesi’ndeki tedavileri sürerken, durumu ağır olan 2 yaşındaki Yasin Çetinkaya ise Balıkesir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Haberin Devamı

Olayın ardından kaçan Ali Saral’ın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Katliamı sosyal medyada paylaştı: 3 ölü, 4 yaralı


'EVE GELDİĞİMDE ÇOCUKLARIM YERDE YATIYORDU''

Saldırıda eşi ile iki çocuğunu yitiren, diğer iki çocuğu yaralanan Hasan Çetinkaya, evde bulunmadığı sırada gerçekleşen saldırının ardından büyük şok yaşadı.

Çetinkaya gazetecilere yaptığı açıklamada, "Eve geldiğimde çocuklarım yerde yatıyordu. Eşim, oğlum, iki kızım, bir de ufak oğlum saldırıya uğramış.
Eşim, kızım ve oğlum yaşamını yitirdi" dedi.

Hasan Çetinkaya'nın kardeşi Hatice Küçük de olay anında evde olmadığını, saldırıyı duyup geldiğini söyledi.

Yengesi ve iki yeğeninin yaşamını yitirdiğini anlatan Küçük, saldırının nedenine ilişkin bilgisinin olmadığını dile getirdi.

Silah seslerini duyarak eve koştuğunu belirten bir mahalle sakini ise olay yerine vardığında saldırganı elindeki tüfekle kapıya, pencereye vurarak kırdığını gördüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Katliamı sosyal medyada paylaştı: 3 ölü, 4 yaralı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!