Katlanabilir klavyeler Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

Katlanabilir klavyeler Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2005 13:57

Katlanabilir, su geçirmez ve şeffaf görünüme sahip bilgisayar klavyeleri Türkiye'de satışa sunuldu. Bir bilgisayar firması tarafından yurtdışından ithal edilen klavyeler, özellikleri ve birbirinden farklı renkleriyle görenlerin dikkatini çekiyor.

Haberin Devamı

Firma müdürü Semih Koşar, klavyelerin özelliklerinden dolayı öncelikle hastaneler, kreşler ve çocuk klüplerince tercih edildiğini belirterek, şunları söyledi:

“Klavyeye çay veya su döktüğünüz zaman hiçbir şey olmuyor. Klavyeyi istediğiniz zaman yıkayabilirsiniz. Antibakteriyel özelliği ile mikrop barındırmaz yapıya sahip. 9 ayrı renk tercihi ve katlanabilir olması herkesin ilgisini çekiyor.”

Koşar, her tuşun 5 milyon kez basma ömrü olduğunu ifade ederek, ”Vatandaşlar bu ürünü ilk gördüklerinde çok şaşırıyor. Bunun klavye olduğuna inanmıyorlar, içinde bir aparat olduğunu düşünüyorlar. Herkes çok ilginç buluyor. Son derece ucuz olan bu ürünü kimileri renk özelliklerinden dolayı birkaç tane birden alıyor. Hatta bir çocuğun bilgisayarı olmadığı halde bu klavyeyi satın aldığına şahit olduk” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!