Kate Moss’un görevi tehlike

Güncelleme Tarihi:

Kate Moss’un görevi tehlike
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2005 01:04

İngiliz manken Kate Moss, soygun suçuyla hapse giren, uyuşturucu bağımlısı sevgilisi Pete Doherty yüzünden eleştiri alıyor. Yakınları, geçmişte madde bağımlılığı tedavisi gören mankenin, yeniden bu batağa düşmesinden endişeleniyorlar.

Genç şarkıcı Pete Doherty’yi cezaevinde düzenli olarak ziyaret eden tek kişi Kate Moss oldu! Müzik dünyasının çılgın delikanlısı, soygun suçuyla cezaevine girdikten sonra, bu kez de uyuşturucu bağımlılığıyla gündeme geldi. Manken sevgilisi Kate Moss ise hiç aldırış etmedi ve ‘Bir erkekte aradığım özelliklerin hepsi Pete’de var’ diyerek yeni sevgilisinden vazgeçmeye niyetinin olmadığını açıkladı.

Pete Doherty de sevgilisinin bu sözleri üzerine çok duygulandı. ‘Kate benimle ilgilenmeseydi, kendimi toplayamazdım ve bir hastanede tedavi göremezdim’ dedi. Sevgililer birbirlerini yere göğe sığdıramıyorlar ama, Kate Moss’un yakınları bu ilişkiyi onaylamıyorlar. Pete Doherty’nin bir zamanlar madde bağımlılığı tedavisi gören Kate Moss’u tekrar aynı batağa sürüklemesinden korkuyorlar.

HAVAALANINDA KEŞFEDİLDİ

Kate Moss, 1974 yılında İngiltere’de Surrey’de doğdu. 14 yaşında Bahama adalarından tatilden dönerken, JFK Havaalanı’nda Storm Mankenlik Ajansı sahibi Sarah Ducas’ın dikkatini çekti.

Bir yıl sonra Kate’in annesiyle babası boşanınca Kate moda dünyasına adımını attı. İngilizlerin Face isimli moda dergisinde üstsüz yayınlanan fotoğrafı, üne kavuşmasına yetti.

Genç kız, moda dünyasının en çok fotoğrafı çekilen ve en zengin mankenlerinden biri olmayı başarmıştı ama kötü günler de beraberinde geldi.

Önce anoreksiya(yeme bozukluğu) olduğu söylendi. Ardından madde bağımlılığından kurtulmak için bir klinikte tedavi gördü. Ancak gazeteci Jefferson Hack’ten doğan kızı onu ayağa kaldırmaya yetti. Fakat güzel manken, şimdi yeniden tehlike sularında yüzmeye başladı. Bakalım bu kez Kate’i ne kurtaracak?

ÇOCUKSU VE ASİ ERKEKLERİ SEVİYOR

Kate Moss’un hayatına hep ünlü ve zengin erkekler girdi. En uzun ilişkisi, bugün şarkıcı ve oyuncu Vanessa Paradis ile mutlu bir evlilik sürdüren Amerikalı aktör Johnny Depp ile oldu. Daniel Craig, kızının babası Jefferson Hack de modelin diğer sevgilileri arasındaki yerlerini aldılar. Bu erkeklerin hepsi tıpkı son sevgilisi Pete Doherty gibi orta boylu ve çocuksu suratlı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!