Kastamonu Bülteni’nin İlk Sayısı Çıktı

Güncelleme Tarihi:

Kastamonu Bülteni’nin İlk Sayısı Çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 14:46

Kastamonu Belediyesi tarafından hazırlanan Kastamonu Bülteni, ilk sayısını çıkardı.

Kastamonu Belediyesi tarafından hazırlanan Kastamonu Bülteni’nin ilk sayısı okurları ile buluştu.
Kastamonu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Kastamonu Belediyesi’nin resmi yayın organı olan Kastamonu Bülteni, Ocak 2016 sayısı ile birlikte okuyucularına ‘merhaba’ dedi. Yeni yılla birlikte yayın hayatına başlayan Kastamonu Bülteni, Kastamonu Belediyesi tarafından şehirde gerçekleştirilen projelerden, çalışmalardan ve hizmetlerden okuyucularını haberdar etmeyi amaçlıyor. Ayrıca yeni hazırlanan bu bülten içerisinde şehirde düzenlenen kültür-sanat etkinlikleri, sosyal projeler ve sportif alandaki çalışmalar da yer alıyor. Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın yeni yıl mesajının da yer aldığı bülten, ücretsiz olarak Kastamonululara ulaştırılıyor. Kastamonu Bülteni’ne dijital ortamdan erişim sağlamak isteyenler ise, Kastamonu Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden bültenin Ocak sayısına ulaşabilirler.
“BİZ ÇALIŞTIĞIMIZ MÜDDETÇE ŞEHRİMİZ GÜZELLEŞECEK”
Kastamonu Bülteni’nin ilk sayısında hemşerilerine özel olarak mesaj ileten Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 2016 yılının beraberinde yeni heyecan ve yeni umutları da getirdiğini ifade etti.
Kastamonu Belediyesi olarak, 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da gerekli planlama ile çalışmalara aralıksız sürdüreceklerini belirten Babaş, “İnanıyoruz ki biz çalıştığımız müddetçe şehrimiz güzelleşecek, değişecek, yenilenecek ve arzu ettiğimiz gibi bölgesinde lider konuma gelecektir. Yeni yıl umut dolu başlangıçların yanı sıra arkamızda bıraktığımız bir yılın muhakemesini yapmamıza da olanak sağlıyor. 2015 yılında Kastamonu için neler yaptık? 2016 yılında şehrimiz için yapmayı düşündüğümüz projeler neler? Yeni yılda vatandaşlarımızın yüzünü daha fazla güldürmek, onların yaşam standartlarını yükseltmek için ne gibi çalışmalar planlıyoruz? Biz tüm bu sorular ışığında hizmet rotamızı çiziyoruz. 2016 yılının 2015 yılından daha iyi bir yıl olması, siz hemşerilerimin hayatlarında daha fazla mutluluğun ve sevinçlerin yer alması için yerel yönetim olarak biz her zamankinden daha fazla gayret göstereceğiz” dedi.
Konuşmasının sonunda birlik ve beraberlik mesajı da veren Babaş, “Ulusumuzun bütünlüğünü bozmak gayesinde olanlar geçmişte olduğu gibi ne bugün ne de yarın bu emellerine ulaşamayacaktır” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!