Kastamonu Belediyespor Antrenörü Kalyoncu:

Güncelleme Tarihi:

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Kalyoncu:
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 12:26

"Türkiye'de daha önce hiçbir kulübün kazanamadığı Challenge Kupası'nı kaldırmak istiyoruz"

Haberin Devamı

KASTAMONU (AA) - Hentbol Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Kastamonu Belediyespor'un antrenörü Osman Kalyoncu, lig, Avrupa ve Türkiye Kupası'nda başarılı bir şekilde yola devam ettiklerini söyledi.

Kalyoncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hentbolda üç kulvarda da mücadelesini sürdüren tek takım olduklarını belirtti.

Ligde play-off 1. turunda Yenimahalle Belediyespor ile eşleştiklerini hatırlatan Kalyoncu, rakiplerini 2 maçta da yenip üst tura yükselmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Türkiye Kupası'nda da şampiyonluk hedeflediklerini aktaran Kalyoncu, "Ligde play-off maçında iyi sonuç alıp sonra Türkiye Kupası'nda önce finale kalmak, ardından kupayı kaldırmak istiyoruz. Kupada, Yenimahalle Belediyespor, Ardeşen Gençlik ve Muratpaşa Belediyespor ile dörtlü final oynayacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kadınlar Challenge Kupası'nda da kupayı Türkiye'ye getirmek istediklerini dile getiren Kalyoncu, şunları söyledi:

"Nisan ayının ilk haftasında sahamızda oynayacağımız Karpaty maçını avantajlı tamamlamak istiyoruz. Evimizdeki ilk maçı galibiyetle noktalayıp, rakibimize üstün şekilde deplasmana gitmeyi hedefliyoruz. Finale kaldığımız takdirde yeni bir süreç bizi bekliyor olacak. Türkiye'de daha önce hiçbir kulübün kazanamadığı Challenge Kupası'nı kaldırmak istiyoruz. Hedefimiz doğrultusunda yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz."

Nisan ayında alacakları sonuçların pozisyonlarını belirginleştireceğine dikkati çeken Kalyoncu, "Şu an 5 sporcumuz Avrupa kupaları elemeleri için milli takımlarda. Eksik sporcularımızın dönmesiyle takım olarak çalışmalarımızı tamamlayacağız. Var gücümüzle mücadele edip kupayı kazanmayı amaçlıyoruz. 'Kupa zor' deyip olumsuzluğa, karamsarlığa hiçbir zaman yer yok. Sonuna kadar en iyi performansla ilerleyip başarılı olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!