Kastamonu Belediyespor Antrenörü Kalyoncu:

Güncelleme Tarihi:

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Kalyoncu:
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 21:14

"Amacımız kendi adımıza ligin son maçından da galip ayrılmak"

Haberin Devamı

KASTAMONU (AA) - Hentbol Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Kastamonu Belediyespor, yarın Üsküdar Belediyespor'la yapacağı 21. hafta erteleme maçının hazırlıklarını tamamladı.

Antrenör Osman Kalyoncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iç sahada kazanmak istediklerini belirterek, "Amacımız kendi adımıza ligin son maçından da galip ayrılmak. Ligi sıralamada 2. ya da 3. olarak bitirmek istiyorduk ancak yoğun programımızın içinde aksamalar oldu. Bu, ligden koptuğumuz anlamına gelmez. Bundan sonraki hedefimiz, rakibimiz olan 4. takımı yenip, play-off'ta yükselişimizi devam ettirmek" diye konuştu.

Öte yandan Üsküdar Belediyespor'un teknik heyeti ve sporcuları kente gelerek, karşılaşma öncesi son hazırlıklarını tamamladı.

Antrenör Serkan İnci, yaptığı açıklamada, sporseverlere keyifli bir müsabaka izletmek istediklerini dile getirerek, "Rakibimiz maç ayırt etmeden, rakibini önemseyerek performansını sergileyen bir ekip. Biz de elimizden geleni, sahip olduğumuz genç ekiple yapacağız. Rakibimizin gücünü bilerek, ileriye dönük neler yapabiliriz, onu göstermeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!