Kaş'ta Polis Haftası kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Kaşta Polis Haftası kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2018 15:45

Kaş'ta Polis Haftası kutlandı

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş ilçesinde Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 173'üncü yıldönümü törenle kutlandı.
Cumhuriyet Alanı'ndaki kutlamalarına Kaymakam Bilgehan Bayar, Cumhuriyet Başsavcısı Hilal Coşkun, Belediye Başkan vekili Musa Çetin, Garnizon Komutan vekili Yüzbaşı Hakan Coşkun, Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Öztürkmen, Emniyet Müdürü Halil Baydemir, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, emniyet mensupları, Kaşlılar ve öğrenciler katıldı.
Tören Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Öğrencilerin şiirler okuduğu törende 3 öğrenci de İstiklal Marşı'nın tamamını seslendirdi. Geçen yıl Kaş Emniyet Müdürlüğü'nden emekli olan Emniyet Amiri Hidayet Köse ve emekli olan polislere plaketler verildi. Törenin ardından kokteyl verildi.
Emniyet Müdürü Halil Baydemir, "Türk polisi olarak vatanın bölünmez bütünlüğü yolunda, toplumun mal ve can güvenliği, huzuru için görev yapıyoruz. Polis haklının dostu, yanlış yapanın yakasındadır. Tek amacımız sizin güvenli biçimde yaşamanız. Bunun için 24 saat görev başındayız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!