Kaş'ta karma sergi

Güncelleme Tarihi:

Kaşta karma sergi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2017 09:28

Kaş'ta karma sergi

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen karma sergi açıldı.
Kaş Kültürevi Karma Sergisi'nin açılışına Kaş Turizm Bürosu Sorumlusu Mustafa Aydın, Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, yerli ve yabancı sanatçılar ve kalabalık sanatsever topluluğu katıldı. Kaş Kültürevi tarafından 7 yıldır karma sergi düzenleniyor. Bu yıl ki karma sergiye Kaş'ta yaşayan yerli ve yabancı 35 sanatçı birer eseriyle katıldı. 35 eser içinde yağlıboya, suluboya, akrilik, seramik, karışık teknik ve fotoğraftan oluşan yapıtlar yer alıyor. Sergi 23 Kasım'a kadar açık kalacak.
Kaş Turizm Bürosu Sorumlusu Mustafa Aydın, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94 yılı. Yüce Atatürk diyor ki 'Herkes her şey olabilir, ama sanatçı olamaz.' 3 sanatçı bu anlamlı günde bir araya gelerek bu güzel sergiyi oluşturmuş. Kaş artık bir sanat ve sanatçı kenti. Bunun kanıtı da yılın 12 ayında açılan sergiler" dedi.
Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren de "Göreve yeni başladım. Eğitimciyim. Her eğitimci bir sanat dostudur. Çok güzel bir sergi. Kaş'ta hep birlikte daha güzel kültürel etkinliklere imza atacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!