Kaş'ta gecikmeli cumhuriyet coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Kaşta gecikmeli cumhuriyet coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2017 15:00

Kaş'ta gecikmeli cumhuriyet coşkusu

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde yağış nedeniyle ertelenen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bugün yapıldı.

Kaş Cumhuriyet Alanı'ndaki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Kaymakam Bilgihan Bayar, Belediye Başkanı Halil Kocaer, Garnizon Komutan vekili Deniz Üsteğmen Emre Ozan, Cumhuriyet Başsavcısı Hilal Büyük Özer, Emniyet Müdürü Halil Baydemir, daire amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, vatandaş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Öğrenciler şiirler okudu, Atatürk Ortaokulu Korosu, öğretmen Seyhun Özkul yönetiminde müzik dinletisi sundu. İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi halk oyunu gösterisi yaptığı etkinlikte cumhuriyet konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere de ödülleri verildi.

Kaymakam Bilgihan Bayar, "Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yürütülen Kurtuluş Savaşı, dünyada eşine az rastlanan bir özgürlük destanıdır. Türkiye Cumhuriyeti Atatürk'ün Türk ulusuna bıraktığı en önemli miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Bize düşen en büyük görev, bu ülkenin birliğini, dirliğini, bölünmez bütünlüğünü savunmak, dünyadaki bilimsel gelişmeleri iyi takip ederek, bu ulusu çağdaş uygarlık düzeyine çıkarmaktır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!