Kaşmir Halı 2017 koleksiyonunu Domotex’te

Güncelleme Tarihi:

Kaşmir Halı 2017 koleksiyonunu Domotex’te
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 10:11

Kaşmir Halı 2017 koleksiyonunu Domotex’te

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) -  GAZİANTEP'te, Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'nda yer alan Kaşmir Halı'nın 2017 koleksiyonu ilgi gördü.
Fuarın açılışını gerçekleştiren Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve diğer protokol üyeleri, Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu’ndan 2017 yılı koleksiyonu hakkında bilgi aldı.
Ortadoğu Fuar Merkezi'nde açılan Uluslararası Domotex Türkiye Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'nda yeni koleksiyonlarını görücüye çıkaran Kaşmir Halı yurt içi ve yurt dışından gelen alıcıların gözdesi oldu. Yoğun ilgi gören Kaşmir Halı standı fuarın ilk gününden itibaren dolup taştı. Kaşmir Halı standını ziyaret eden protokol üyeleri, halı sektörüne damgasını vuran Kaşmir Halı’nın 2017 yılı koleksiyonlarını beğendi. Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Topçuoğlu konuklarına 2017 yılı halı koleksiyonu hakkında bilgiler verirken profesyonel fuar ziyaretçilerinin yoğunluğu da dikkat çekti.
Fuarla ilgili genel bir değerlendirme yapan Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Topçuoğlu, klasik koleksiyonlar yanında fuar için özel tasarlanan sekiz ayrı koleksiyonla katıldıkları fuardan memnun olduklarını belirterek, şunları söyledi:
"Kaşmir Halı 2005 yılında Gülsan Holding bünyesinde 75 bin metrekarelik bir alan üzerinde kurularak modern teknoloji ile donatılmış tesislere sahiptir. Bu gün bir dünya markası olmayı başaran Kaşmir Halı bu modern tesislerinde 22 farklı kalitede üretim yapmaktadır. Her bütçeye ve her beğeniye yönelik geniş ebat, desen ve renk çeşidi ile hizmet veren Kaşmir Halı'nın misyonu, üretimden satışa ve satış sonrası hizmete kadar tüm aşamalarda en yüksek kaliteyi sağlamaktır. Yurtiçinde 10 bölge bayii ve 1100'ün üzerinde satış noktası ile hizmet veren Kaşmir Halı, teknolojik gelişmeleri günü gününe takip eden, üretimini en son teknolojiye sahip üretim teknikleri ile gerçekleştiren ve teknolojik üstünlüğü sayesinde de dünya standartlarında üretim yapan bir kuruluştur. ABD ve AB ülkeleri başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesine halı ihracatı gerçekleştiren Kaşmir Halı bu ülkelere Anadolu’nun binlerce yıllık kültüründen günümüze gelen mistik desenleri ve tasarımları da ulaştırarak önemli bir kültür hizmetini de gerçekleştirmektedir. Bu yıl yeni koleksiyonumuzla fuara katıldı. Yurt içi ve yurt dışından gelen konukların büyük ilgisini görüyoruz. Fuar Gaziantep için önemli bir misyon üstlenmiştir. Dünyada parça halı üretiminin %57’lik kısmının Gaziantep’te yapılıyor olması böyle bir fuarında gerekliliğini bir kez daha ortaya koymuştur. Fuara katılan bütün firmaların yeniliklerini sergilemesi Gaziantep’te sektörümüzün ar-ge ve inovasyona verdiği öneminde en büyük göstergesidir" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!