Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş

Güncelleme Tarihi:

Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 07:07

Spor Toto Süper Lig'de 27.haftanın kapanış maçında lider Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldu. 28. dakikada Sosa ile öne geçen siyah beyazlılar, 29'da Del Valle ve 49'da Scarione'nin golleriyle yıkıldı. Bu sonuçla 63 puanda kalan Beşiktaş, bir maçı eksik Fenerbahçe'nin 3 puan önünde yer alıyor. Kasımpaşa ise puanını 40'a yükseltti.

Haberin Devamı

Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Aleks Taşçıoğlu
Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Omeruo, Titi, Veigneau, Hakan Arslan, Adem Büyük (Dk. 79 Tunay Torun), Castro, Scarione (Dk. 84 Abdullah Durak), Del Valle (Dk. 75 Koita), Eren Derdiyok
Beşiktaş: Boyko, Beck, Marcelo, Necip Uysal, İsmail Köybaşı, Hutchinson (Dk. 90 Mustafa Pektemek), Oğuzhan Özyakup, Kerim Frei (Dk. 46 Tolgay Arslan), Sosa, Olcay Şahan (Dk. 57 Cenk Tosun), Gomez
Goller: Dk. 28 Sosa (Beşiktaş), Dk. 29 Del Valle, Dk. 49 Scarione (Kasımpaşa)
Sarı kartlar: Dk. 17 Hakan Arslan (Kasımpaşa), Dk. 45+1 Oğuzhan Özyakup, Dk. 54 Marcelo, Dk. 90+5 Sosa (Beşiktaş)

Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş

Haberin Devamı

PUAN DURUMU VE FİKSTÜRÜN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

MAÇIN GOL POZİSYONLARI
28. dakikada Oğuzhan Özyakup'un pasında ceza alanı içinde topla buluşan Sosa, savunmada Titi'nin müdahale edemediği meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-1. 
29. dakikada sağdan atılan uzun pasta sol çaprazda topla buluşan Del Valle, Beck'ten sıyrıldığı anda ceza alanı içinde sert vurdu ve kaleci Boyko'nun müdahale edemediği meşin yuvarlak filelere gitti: 1-1.
49. dakikada Adem Büyük'ün başlattığı atakta son çizgide Popov'un yerden ortasında ön direkte topla buluşan Scarione, meşin yuvarlağı bekletmeden filelere gönderdi: 2-1. 

Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş

SOSA'DAN 6. GOL
Karşılaşmada Beşiktaş'ın golünü atan Jose Sosa, Süper Lig'de bu sezon 6. kez meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Arjantinli futbolcu, ligde daha önce sezonun ilk yarısında oynanan Kayserispor ve Osmanlıspor (2) maçları ile ikinci yarıdaki Mersin İdmanyurdu ve Çaykur Rizespor maçlarında gol atmıştı. 

KASIMPAÅžA'YA 5 PUAN KAPTIRDI
BeÅŸiktaÅŸ, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon KasımpaÅŸa ile oynadığı maçlarda 5 puan yitirdi. Sezonun ilk yarısındaki maçta rakibiyle 3-3 berabere kalarak 2 puandan olan siyah-beyazlı takım, ikinci yarıdaki müsabakada da rakibine yenilerek 3 puan kaybetti.Â

Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş
DEPLASMANDA 2. YENÄ°LGÄ°
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon deplasmanda ikinci kez mağlup oldu. Süper Lig'de dış sahadaki ilk yenilgisini 23. haftada 2-0'lık skorla Fenerbahçe karşısında yaşayan siyah-beyazlı ekip, 27. hafta müsabakasında da Kasımpaşa'ya 2-1 yenildi. 

Haberin Devamı

MARCELO'NUN KAŞI AÇILDI
Karşılaşmada Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Marcelo Guedes'in kaşı açıldı. İkinci yarıda rakibiyle çıktığı hava topunda yüzüne darbe alan ve kaşı açılan Marcelo, hakemin uyarısıyla kenara gitti. Siyah-beyazlı futbolcu, tedavisinin ardından karşılaşmaya devam etti. 

Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş
Beşiktaşlı futbolcular maçtan sonra taraftarların isteği üzerine tribünleri selamladı.

KASIMPAÅžA SAHASINDA KAZANIYOR
Kasımpaşa, Beşiktaş karşısında elde ettiği galibiyetle sahasında üst üste üçüncü kez kazandı. Sahasında, Eskişehirspor ve Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden lacivert-beyazlı takım, Beşiktaş'ı da aynı skorla geçti. 

Haberin Devamı

ÇALIMBAY'IN BEŞİKTAŞ KARŞISINDAKİ 3. GALİBİYETİ
Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, eski takımı Beşiktaş'a karşı kariyerinde üçüncü kez kazandı. Farklı takımlarla Beşiktaş'a karşı 22'si lig, 2'si Türkiye Kupası olmak üzere toplam 24 resmi karşılaşmada teknik direktörlük yapan Çalımbay, bu maçların üçünde galibiyet, altısında beraberlik ve 15'inde de yenilgi gördü. 

SAHAYA KEDÄ° GÄ°RDÄ°
Karşılaşmanın ikinci yarısında sahaya kedi girdi. Bir süre saha içinde gezen ve taraftarların ilgisini çeken kedi, daha sonra Kasımpaşa Kulübü Tesisleri'nin bulunduğu bölümden stattan çıktı. 

Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!