Kasım Karaköse, güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Kasım Karaköse, güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2017 11:20

Kasım Karaköse, güven tazeledi

Haberin Devamı

İMAMOĞLU(Adana), (DHA) - ADANA'nın İmamoğlu İlçesi'nde CHP İlçe Başkanı Kasım Karaköse yeniden başkan seçildi.
Yıldız Balo Salonu'nda gerçekleştirilen ilçe kongresine Adana Milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yılmaz, ilçe başkanları ve partililer katıldı.
Güler Türksev'in divan başkanlığını yaptığı kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Ayhan Barut, 2019'da yapılacak yerel ve genel seçimlerle, başkanlık seçimlerinin önemine vurgu yaptı. CHP'nin tüm örgütlü gücüyle tek adamlığa karşı demokrasi, özgürlük, hak, hukuk ve adalet mücadelesi verdiğinin altını çizen Barut, "Önümüzde geri dönüşü olmayan bir yol var ve bu yolda başarılı olmak zorundayız. Bu mücadele bir var olma mücadelesidir. Bu mücadele tek başına yürütülemeyecek kadar büyük ve önemli bir mücadeledir.  Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti olan Cumhuriyetimizi korumak için, çağdaş bir medeniyet yaratmak, çocuklarımıza yaşanabilir bir ülke bırakmak için bu sorumluluğa sahibiz" dedi.
İki yıllık görev süresi boyunca ilçe örgütünün çalışmaları hakkında bilgiler veren İlçe Başkanı Kasım Karaköse de 2019'da yapılacak yerel seçimlerde İmamoğlu Belediyesi'ni kazanmaya en yakın partinin CHP olduğunu söyledi. Karaköse, "Bunu sadece biz değil İmamoğlu'nda yaşayanların tamamına yakını söylüyor. Biz de bu gerçekliğe inanıyoruz ve çok çalışıp belediyesi kazanacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
KARAKÖSE GÜVEN TAZELEDİ
Faaliyet raporu ve mali raporun ibra edilmesinin ardından Kasım Karaköse'nin listesi oylandı. Delegelerin oylarıyla yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilen Karaköse'nin yönetim kurulu ise şu isimlerle oluştu:
"Yaşar Akdeniz, Zafer Atıcı, Güven Beçetek, Şerafettin Çalışkan, Atilla Erdoğan, Erhan Erol, Necmettin Karaca, Sinan Koyuncu, Kazım Özpolat, Zekeriye Türkmen, Süleyman Uçan ve Bülent Ünüvar."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!