Kaşıbeyaz evleniyor

Kaşıbeyaz Et Lokantası’nın sahibi Suat Kaşıbeyaz evleniyor.

Suat Bey, 21 Haziran’da Çırağan Sarayı’nda yapılacak düğün töreniyle iki yıldır flört ettiği Seda Balkan ile hayatını birleştirecek. Düğüne 1300 kişi davetli. Suat Bey, düğün için hiçbir masraftan kaçınmadı. Tanesi 110 lira dan Porland Porselen’in hazırladığı yemek tabaklı düğün davetiyesinin ön yüzünde Türk Bayrağı ve Osmanlı İmparatorluğu bayrağı var. Arka yüzünde ise çiftin nikah günü ve yeri belirtilmiş. Çift, balayı için ise Şeysel Adaları’na gidecek.

Vefat düğün erteletti

İki yıldır flört ettiği Didem Sarı ile önümüzdeki ay evlenme planı yapan İzzet Antebi’nin, nikahı ertelediğini duydum. Geçtiğimiz hafta apartopar hastaneye kaldırılan, ambulanstan indirilirken görevlilerin dikkatsizliği sonucu düşüp beyin kanaması geçiren büyükannesinin vefatı Antebi’yi çok üzmüş. Antebi ailesi kendilerini acıya boğan bu inanılmaz olay sonrasında düğünü ertelemişler.

Paris manzaraları

Louis Vuitton, Nişantaşı’ndaki mağazasında düzenlediği “Paris Chic” davetiyle, Paris’in şık ve romantik atmosferini İstanbul’a taşıdı. Louis Vuitton Prefall-2009 koleksiyonundaki çanta modelleri, Avrupa’da ilk kez bu davet esnasında müşterilerin beğenisine sunuldu. Gülin Öngör, yaz sezonu için ünlü markanın iki modelini gardırobuna katanlar arasındaydı.

Müzikseverler buluştu

Miller’ın düzenlediği ‘Miller Freshtival’ önceki akşam Kuruçeşme Arena’da yapıldı. Tam gün süren Miller Freshtival’da müzik dünyasının yeni ve gizli keşifleri sahneye çıktı. İlk kez gerçekleştirilen Miller Freshtival’a moda, sanat, reklam ve tasarım dünyasının tanınmış simaları katıldı. Tüm gün süren festivalde davetliler mekan düzenlemesini Park Design’ın ortaklarından Dilruba Sarıyer’in yaptığı çim alanda güneşin ve müziğin keyfini çıkardı. Miller Freshtival’da Amy Winehouse’un tahtına aday gösterilen vokal tekniği ile liste başı olan Gabriella Cilmi’nin yanı sıra, son dönemin adından en çok söz ettiren isimlerinden İngiliz grup Friendly Fires, Manchester’lı electro pop grubu The Whip müzik severlerlerle buluştu.

Orkestrasız müzikal

Haldun Dormen’in yönettiği, Ayşen Guruda, Melike Öcalan, Emre Basalak ve Nuri Gökaşan’ın rol aldığı “Dün Gece Yolda Yürürken Çok Komik Bir Şey Oldu” adlı müzikal, geçtiğimiz hafta sonu Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde seyirciyle buluştu. İlk kez 1964 yılında Dormen Tiyatrosu’nda sahnelendiğinde iki sezon kapalı gişe oynayan müzikal, geçtiğimiz nisan ayında da Küçükçekmece Kültür Merkezi’nde sahnelenmişti. Müzikalin kostümleri, Haldun Dormen’in kardeşi Güler Yiğit tarafından tasarlandı. Yiğit’in haftalarca çalışarak hazırladığı kostümler kusursuzluğu yakalamış. Dans koreografları Nur Sonbahar tarafından yapılan müzikal, orkestrayla son iki gün içinde çıkan anlaşmazlık yüzünden sadece bir piyano eşliğinde sahnelendi. Müzikali izlemeye gelenler arasında Betina Machler, Deniz-Mehmet Adanalı, Özlem Yıldız-Sinan Serter, Banu Çarmıklı, Nazlı Ilıcak, Gülden Büyükuçak gibi tanıdık simalar da vardı.

Dekorasyon yenilendi

Baltalimanı’nda Boğaz manzaralı Oba restoranın dekorasyonu tamamen yenilendi. Mekanda, 250 kişilik teras, 300 kişilik salon ve 50 kişilik balkonlar mevcut. Restoranda açık büfe kahvaltı hizmeti de sunuluyor.
Yazarın Tüm Yazıları