Ege Haberleri

    Kasap İstanbul et tutkunlarına

    Hürriyet Haber
    22.08.2009 - 19:42 | Son Güncelleme:

    İSTANBUL’da mimarlık yaptığı 12 yıl boyunca sebze ve balık ağırlıklı izmir’e yaptığı her iş seyehatinde gönlüne göre "steak house" bulamamak, Utku Gönenç’e sektör değiştirdi. izmir Turan Bölgesi’nde "Kasap İstanbul" adlı işletmeyi açan Gönenç, "Et için kasaba gidilir. Bizim etlerimiz de haftada iki kez soğuk zincirle istanbul’dan geliyor. O nedenle restoranımızın adı Kasap İstanbul" dedi. Biri İstanbullu diğeri İzmirli iki aşçının istanbul usulünü izmir damak alışkanlığına yaklaştırdığını belirten Gönenç, bu sektördeki çalışmalarına da mimarca baktığını söyledi, "Restoran işletmecisi gibi değil, müşteri olarak düşünebilmek önemli" dedi.
    Etiketler:
    

      EN ÇOK OKUNAN HABERLER

        Sayfa Başı