Kaş Gençlik Kolları'nda seçim

Güncelleme Tarihi:

Kaş Gençlik Kollarında seçim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2016 12:43

Kaş Gençlik Kolları'nda seçim

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - CHP Kaş İlçe Gençlik Kolları kongresi sonucu Ayhan Tekiner, başkan seçildi.

CHP Kaş Gençlik Kolları yönetim kurulunun 1 ay önce istifa etmesinin ardından yeni yönetimi belirlemek için kongre yapıldı. CHP ilçe binasında yapılan kongrede divan başkanlığını Nusret Bayar yaptı. Kongreye, CHP İlçe Başkanı Ulaş Akbaş, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Halil Arıkan, eski Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, eski CHP İlçe Başkanı Süleyman Özer, CHP İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Başak Tezcan, Çiğdem Sarısoy, Ünal Demir ve Orhan Uyar, ilçe yöneticileri, belediye meclisi üyeleri, gençlik kolları üyeleri ve partililer katıldı.

İki başkan adayının yaptığı konuşmaların ardından seçime geçildi. 99 delegenin oy kullandığı seçimde, Ayhan Tekin 53 oy alarak yeni CHP Kaş Gençlik Kolları Başkanı oldu. Diğer aday Ali Manavgatlı ise 45 oyda kaldı. 1 oy da geçersiz sayıldı. CHP Kaş Gençlik Kolları Yönetim Kurulu'nda İsmail Güler, Abdurahman Güvenç, Durali Erten, Zafer Bozkurt, Cenk Bozgeyik, Yasin İsmail Süngülü, Onur Bozdağ, Bayram Bato, Ozan Zorgörmüş ve Erkan Uslu'dan oluştu.

Kongrenin ardından iki aday da birbirini kutlayarak, seçimin bittiğini ve bundan sonra CHP'nin başarısı için birlikte çalışacaklarını söyledi.

CHP Kaş İlçe Başkanı Ulaş Akbaş, "Bu kongre demokrasi için, Kaş için bir yüz akıdır. Belediye etkisi olmadan, il başkanlığı veya genel merkezin etkisi olmadan demokratik biçimde yapılan bir kongredir. CHP'ye gönül vermiş gençler, demokratik biçimde kendi başkanını seçti. Bu sonuç ve seçim 2019 yılında Kaş'ta bir sosyal demokrat belediye başkanı seçmenin startıdır" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!