Kaş, EMİTT'te tanıtılıyor

Güncelleme Tarihi:

Kaş, EMİTTte tanıtılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2018 09:44

Kaş, EMİTT'te tanıtılıyor

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - KAŞ Kaymakamlığı ve Kaş Belediyesi, İstanbul'da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT), stant açarak ilçeyi tanıtıyor.

Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, Belediye Başkanı Halil Kocaer, Kaş Turizm Bürosu Sorumlusu Mustafa Aydın, Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, Turizmci ve Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, Patara Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı ve Patara Muhtarı Arif Otlu, Aklar Muhtarı Ergun Ulutaş ve turizmciler fuarda ilçe hakkında bilgiler vererek tatilcileri davet etti.

'Rotamız Kaş' sloganıyla yapılan tanıtımda, Kaş standını ziyaret edenlere tanıtıcı broşürler dağıtılıyor, Keçi boynuzu pekmezi (Harnup pekmezi), doğal tahin, kekik, ada çayı ve domates hediye ediliyor. Kaş Belediyesi'nin 80 metrekarelik standında, Kaş'ın alternatif turizm çeşitlerini tanıtan dev afişler yer alıyor.

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, EMİTT'teki tanıtıma büyük önem verdiklerini ifade etti. Bu nedenle Kaş olarak 80 metrekarelik stant oluşturduklarını ifade eden Başkan Kocaer, "Öncelikle, Kaş'ın doğasını, tarihini, denizini, yaylalarını ve dalış, dağ bisikleti, yamaç paraşütü, Likya Yolu yürüyüşü gibi alternatif turizm olanaklarını tanıtıyoruz. Kaş'ın doğal ürünlerini, hediye olarak veriyoruz. Kaş standına ilgi büyük. İlk gün 20 binini üstünde ziyaretçi geldi" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!