Kaş ÇPAL'de mezuniyet töreni

Güncelleme Tarihi:

Kaş ÇPALde mezuniyet töreni
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2018 12:53

Kaş ÇPAL'de mezuniyet töreni

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş ilçesindeki Kaş Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde mezuniyet töreni yapıldı.

Kaş Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ve Okul Müdürlüğü tarafından, okuldan bu yıl mezun olan 17 öğrenci için Akçagerme Tesisleri'nde gece düzenlendi. Gecede Semiha Yankı, İskender Doğan ve Ercan Turgut sahne aldı. Geceye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, Okul Müdürü Erdal Uğurlu, Kaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Göçen, Okul Aile Birliği Başkanı Fahri Aslan, okulun eski mezunları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Gece öncesinde konuklara ve eski mezunlara her yıl geleneksel olarak düzenlenen nohutlu pilav ikram edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından bayrak ve flama devir teslim töreni yapıldı. Okulu 4 yıl boyunca aldığı notlarla birinci bitiren Arzu Aydoğan, ikinci bitiren Behiye Çotur ve üçüncü olarak bitiren Gizem Atılgan'a ödüllerini ve başarı belgelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan ve diğer protokol üyeleri verdi. Ardından mezuniyet belgelerini alan bu yıl mezun olacak olan 17 öğrenci sahnede keplerini fırlatarak mezuniyeti kutladı.

Ardından sanatçılar Semiha Yankı, İskender Doğan ve Ercan Turgut sahne aldı. Konserin sonunda üç sanatçı birlikte sahneye çıkarak 'Tespih', 'Ankara'nın Bağları' ve 'Hoş Geldin Yar' şarkılarını okuyarak konseri tamamladı. Konser sonunda protokol üyeleri sanatçılara çiçek vererek teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!