Kartepe Belediyesi’nden Şık Kamelyalar

Güncelleme Tarihi:

Kartepe Belediyesi’nden Şık Kamelyalar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 10:17

KARTEPE BELEDİYESİ, CAMİ OKUL GİBİ KURUMLARIN BAHÇESİNE KAMELYALAR YAPTI.

Kartepe Belediyesi toplumun yoğun olduğu ve ortak kullanım alanlarında kullanılmak üzere imal ettiği kamelyaları Kartepelilerin kullanımına sunmaya devam ediyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kendi ekip ve ekipmanı ile imal ettiği şık kamelyalardan birini Arslanbey Hayırseverler Cami bahçesine ve diğerini de Pakmaya Muzaffer İncekara Okulu bahçesine monte etti.
Sağlık, eğitim ve dini kurumları önemseyen çalışmaları ile takdir toplayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bu kurumlarda ihtiyaçlarını karşılayan halkın ve kurum çalışanlarının hem dinlenmesi hem de sosyalleşmesine imkan sağlamak adına üstü kapalı kamelyalarla hem yaz hem de kış aylarından olumsuz etkilenmesinin önüne geçmeye devam ediyor.
Kartepelilerin taleplerini her zaman göz önünde tutan ve istekleri kısa sürede karşılaması ile bildikleri Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in kamu kurumlarına yönelik hizmetlerinden duydukları memnuniyeti ifade eden cami cemaati ve okul idaresi, “Yeni kamelyaları ilçemize kazandıran Başkanımız Hüseyin Üzülmez’e sunduğu bu hizmet için teşekkür ederiz” dediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!