Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcı İTÜ Jürisinde Yer Aldı

Güncelleme Tarihi:

Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcı İTÜ Jürisinde Yer Aldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 11:20

KARTEPE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI, BİTİRME PROJELERİNİ KARTEPEDEN ALAN İTÜ ÖĞRENCİLERİNİN JURİSİNDE YER ALDI

Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Bali Holat, bitirme projesi için Kartepe’yi tercih eden İTÜ öğrencilerinin sınav jürisinde görev aldı.
Kartepe ilçesinde bitirme projelerini yapmak için ilçede çalışma yapan İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Planlama Bölümü öğrencileri, Kartepe’de yaptıkları çalışma ile hem ilçedeki bu yöndeki çalışmalara hem de mesleki deneyimlerine katkı sağladı. İTÜ’lü öğrenciler Kartepe’nin arazi yapısı, demografik yapısı, kültürel yapısıyla çeşitli envanterlerin bulunduğu ve coğrafi konumu itibarıyla da planlama açısından cazip bölge olarak bitirme proje konusu olan Kartepe’de ki çalışmalarını tamamladı. Kartepe’de çalışma yapan öğrencileri değerlendirmesi için İTÜ’nün akademisyenleri de Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Şehir Plancısı Bali Holat’ı da 2015-2016 eğitim öğretim yılı Güz Yarıyılı Bitirme Çalışma sınavında sınav jürisi olarak davet etti. Jüride yer alan Holat, öğrencilerin çalışmalarını değerlendirdi.
Başkan Üzülmez’in başarılar ve selam dilekleriyle birlikte, pişmaniye hediyelerini de bölüm öğrencilerine ileten Holat, “Öğrencilerimiz çok şanslı, Kartepe gibi planlamaya çok uygun bir bölgede saha çalışması yapma imkanına sahip oldular. Bu şansı çok iyi değerlendirerek hem kendileri, hem de Kartepe için fırsatlara dönüştüreceklerine inanıyorum ve hepsine başarılar diliyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!