Kartalspor’dan Başkan Altınok Öz’e Teşekkür Ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Kartalspor’dan Başkan Altınok Öz’e Teşekkür Ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2015 15:11

Takıma sağladığı katkı ve desteklerden dolayı Kartalspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları Kartal Belediye Başkanı Op Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.
Kartalspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları Kartal Belediye Başkanı Op Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette; Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Ekber Şahin, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, Kartalspor Kulüp Başkanı Binali Aydın, Sportif Direktör Hamza Gezmiş, 1’inci Yardımcı Hoca Selçuk Yıldırımkaya, 2’inci Yardımcı Hoca Serdal Meral, Kaleci Antrenörü Aziz Akgün ve Kartal Sporlu futbolcular hazır bulundu.
Kartalspor, 2015-2016 futbol sezonunun hazırlıklarını 2 kamp dönemi olarak gerçekleştiriyor. İlk kamp dönemini Kartal Belediyesi’nin desteği ile Nevşehir Kapadokya Kartal Hotel’de gerçekleştiren Kartalspor 2’inci Kamp dönemi için de Kartal Belediyesi bünyesindeki Nevşehir Kapadokya Kartal Hotel’de çalışmalarını devam ettirecek.
Kartalspor futbol takımı, yönetici ve oyuncuları Başkan Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür etti. Sporcular, “Kapadokya Kartal Hotel’de sizlerin sayesinde çok güzel bir kamp dönemi geçirdik. İnşallah iyi bir sezon yaşayacağız. Bütün takım olarak elimizden geleni yapıyoruz. Sizin verdiğiniz destek bizler için çok önemli. Sizin yanımızda olmanız sayesinde önümüzdeki sezon başarılara imza atacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.
“KARTALSPOR HAK ETTİĞİ YERDE OLACAK”
Başkan Altınok Öz yaptığı konuşmada: “Kamp ile ilgili Başkan Yardımcımız Hüsnü Yeşilyurt’tan çok güzel, olumlu bilgiler aldım. Bu beni çok mutlu etti. Sizlerde bir kolej havası olduğunu öğrendim. Önümüzdeki sezon başarılara imza atacağınıza inanıyorum.” Dedi. Başkan Altınok Öz, şöyle devam etti: “Ali Ekber Bey’in gayretleri ile Başkan Yardımcımız Hüsnü Bey ve yeni Yönetim Kurulu birlikte yürüyecekler. Ben de sizleri izleyeceğim. Kısa vadeli bazı sorunlarınız olabilir, ama uzun vadede Kartalspor, hak ettiği yerde olacaktır. Bununla ilgili planımızı programımızı yaptık. Her şeyden önce ekonomik sorunları çözeceğiz. Ciddi kaynak çalışmalarımız var” dedi.
“KARTAL’A 17500 KİŞİLİK BİR STAD DÜŞÜNÜYORUZ”
Başkan Altınok Öz, stad konusunda da futbolculara bilgi vererek, “Stad ile ilgili çalışmalarımız var. Adliyenin yanında, 17500 kişilik bir stad düşünüyoruz” dedi. Başkan Altınok Öz, önümüzdeki hafta Gençlik Spor İl Müdürü ile Başakşehir Fatih Terim Stadı’na giderek stadı inceleyeceklerini, proje bazında Futbol Federasyonu ile de görüştüklerini ve o bölgeye bir stad yapmayı düşündüklerini söyledi.
Başkan Öz, Kartal Belediye Spor’a da bu yıl ciddi bir destek vereceklerini vurgulayarak , “Belediye Spor’da da Kartal’ın çocukları yer alacak ve orada yarışmacı bir havaya girilecek. Önce Bal Ligine, sonra 3.Lige çıkmasını istiyoruz. Baştan beri hedeflediğim konu, Kartal’lı çocukların, Belediye Spor’da yetişmesi ve hedeflerinin 1.Ligde oynamak olmasıdır. Bu doğrultuda, planlı yapılanma içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Bu takımda çok kaliteli futbolcular var. Biz sizler ile güçlü olacağız” diye konuştu.
Başkan Altınok Öz, desteğinin Kartalspor ve Kartallılar için devam edeceğini belirtip Kartalspor’a 2’inci Kamp döneminde başarılar dileyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!