Kartallar’ın VIP düğünü

Güncelleme Tarihi:

Kartallar’ın VIP düğünü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2011 00:00

Ankaralı işadamı Hasan Kartal’ın oğlu Şahin Kartal ve işkadını Nuray Yılmaz’ın kızı Çiğdem Yılmaz, görkemli bir törenle evlendiler. Çiftin düğünü çok sayıda önemli ismi bir araya getirdi.

Haberin Devamı

Düğüne damadın babası Hasan Kartal ve annesi İnci Hanım ile gelinin annesi Nuray Yılmaz ev sahipliği yaptı. Geceye Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt ve eşi Ferda Paksüt, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, ATO Başkanı Sinan Aygün, Eski Bakanlardan Halit Dağlı ve Koray Aydın’ın yanı sıra İsmail Türüt ve Safiye Soyman gibi isimler katıldı.
Gelinim şarkısıyla
Konukların yerlerini almasıyla Çiğdem Yılmaz ve Şahin Kartal, Kenan Doğulu’nun “Gelinim” şarkısı eşliğinde salona girdi. Gecede çiftin nikahını Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel kıydı. Çifte, Vecdi Gönül, Yusuf Ziya Özcan, Erdoğan Bayraktar, Koray Aydın, Sinan Aygün, Hasan Kemal Yardımcı ve Sadık Albayrak şahitlik yaptı. Karşılıklı imzaların ardından Vecdi Gönül, evlenme cüzdanını geline vererek, genç çifte mutluluk diledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!