Kartalkaya’ya akın ettiler

Okulların sömestr tatiline girmesiyle, kış turizminin adresi Kartalkaya’daki doluluk oranı en yüksek seviyesine ulaştı!

Haberin Devamı

Tatilcilerin akın ettiği Kartalkaya’da iş, siyaset ve cemiyet dünyasının ünlü simaları da boy gösterdi. Kaya Palazzo Otel’i tercih edenler, gündüzleri pistlerin tadını çıkardı, cumartesi akşamı da Coşkun Sabah konseriyle eğlendi. Otelde tatil yapanlar arasında Fatoş-Emir Sarıgül, Ahmet Hotiç, Murat Talay, İzzet Antebi, Adnan Öztürk, Sabahattin Somal, İsmet Yalçın, Gökhan Ayaydın, Yaman Taciroğlu ve Burak Kaya da vardı.

Tatile geldi

Uzun yıllar İtalya’nın İstanbul başkonsolosluğunu yapan ve daha sonra Afganistan’ın başkenti Kabil’e atanan Luciano Pezzotti, tatil için İstanbul’a geldi. Bir haftalık tatilinde memleketi yerine Türkiye’yi tercih eden Pezzotti, önceki akşam Nişantaşı’nda aralarında Şebnem-Celal Çapa çiftinin de bulunduğu dostlarıyla buluşup hasret giderdi.

Haberin Devamı

Taverna eğlencesi

Cahide, “Mor Taverna” konseptli eğlencelerine devam ediyor. Mekân, yarın akşamı sahnesinde taverna müziğinin duayenleri Nejat Alp ve Arif Susam’ı ağırlayacak. İki sanatçı, fasıl şarkılarıyla başlayacakları gecede eski günleri yad edecek.

Daha isim düşünmedik

Geçtiğimiz yaz Özer Sancak’la evlenen Ebru Akel, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Dört aylık hamile olan ünlü sunucu, büyüyen göbeğiyle dikkat çekti. “Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?” sorusuna “Hayır, belli olmadı, o yüzden daha isim de düşünmedik” yanıtını veren Akel, rol aldığı “Krem” dizisinin sona ermesiyle ilgili de “İki hafta sonra bitecek, önümüzdeki projelere bakacağız” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları