Kartal'da Toshack paniği

Güncelleme Tarihi:

Kartalda Toshack paniği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 1997 00:00

Haberin Devamı

Galli teknik direktör siyah beyazlı futbolcuları uyararak, ‘‘Takımda yıldız ve genç ayrımı yapmam. Kim iyi ise formayı ona veririm'' dedi. Bunun üzerine futbolcular arasında büyük bir rekabet başladı.

Beşiktaşlı futbolcular arasında Toshack paniği yaşanıyor. Galli teknik direktörün önceki gün yaptığı açıklamada, ‘‘Takımda yıldız ve genç ayrımı yapmam. Antrenmanlarda ve maçlarda kim iyi oynarsa formayı ona giydiririm'' demesi üzerine siyah beyazlı oyuncular arasında büyük bir rekabet başladı.

Tenknik Direktör Toshack, Hüseyin, Emre, Osman, Mustafa ve Oktay'ın hazır olduğunu belirterek, ‘‘G.Antepspor ve Maribor karşısında bazı oyunculara son kez şans tanıyacağım. İstikrarsızlık devam ederse gençlere yer vereceğim. Kadrom çok geniş. Gerekirse PAF takımından oyuncu alırım'' dedi.

Milli Takımın ve Beşiktaş'ın başarılı defans oyuncusu Alpay ise Toshack'ın Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı teknik adam olduğunu ileri sürerek, ‘‘Toshack iyi yaptı. Takımda kimsenin yeri garanti değil. Şimdi antrenmanlarda daha çok hırslanıyoruz'' ifadesini kullandı.

G.Antepspor maçının hazırlıklarını Fulya Tesisleri'nde sürdüren siyah beyazlı futbolcular, Antrenör Fuat Yaman ve Tayfun Özüsakız yönetiminde kültür fizik ve taktik çalışması yaptılar. Dünkü çift kalede Oktay ve Ertuğrul attıkları birbirinden güzel gollerle alkışlandılar. Bu arada Bulgaristan forması altında İsrail'e karşı oynayan Letchkov ve Yankov dün akşam saatlerinde Fulya Tesisleri'ne gelerek Doktor Gökhan Metin ve Bülent Bayraktar'a muayene oldular ve sağlam çıktılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!