Kartal'da tek hedef üst sıralara tırmanmak

Güncelleme Tarihi:

Kartalda tek hedef üst sıralara tırmanmak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2012 14:30

PTT 1. Lig ekiplerinden Kartalspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, yarın ligde oynayacakları Boluspor maçının zor olacağını, fakat kazanarak üst sıralara tırmanmak istediklerini belirtti.

Besim Durmuş, yaptığı açıklamada, geçen hafta Şanlıurfaspor karşısında  aldıkları mağlubiyete üzüldüklerini, ancak Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında  Patnos Gençlik maçından galip ayrılarak moral bulduklarını söyledi.

Seyirci ve iç saha avantajını iyi kullanarak kaybettikleri puanları  Boluspor karşısında telafi etmek istediklerini ifade eden Durmuş, “İyi bir  takımımız var ve kendimize güveniyoruz. Kaybettiğimiz puanları çok kısa zamanda  telafi ederek, üst sıralara yavaş yavaş tırmanmak istiyoruz. Boluspor maçının zor  geçeceğini biliyoruz, fakat bizim için hiçbir maç imkansız değil, yüzde 100  kazanmak istediğimiz bir müsabaka olacak” dedi.

Her zaman olduğu gibi “kazanamıyorsan kaybetme” felsefesini de  taşıdıklarını aktaran Durmuş, taraftarın maçta kendilerini destekleyeceğini ve  oyuncularının da sahada ellerinden gelen her şeyi yapacaklarına inandığını  kaydetti.

Durmuş, son olarak, sakat ve cezalı futbolcularının bulunmadığını  sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!