Kartal'da imza şov

Güncelleme Tarihi:

Kartalda imza şov
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2010 11:15

Beşiktaş Cola Turka'da Bekir Yarangüme, Mustafa Abi, Cüneyt Erden ve Serhat Çetin'le iki yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

2010-2011 sezonu transfer çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, geçtiğimiz sezon Türk Telekom'da forma giyen Bekir Yarangüme, Bornova Belediyesi'nde oynayan Cüneyt Erden, sezonu İstanbul Teknik Üniversitesi'nde tamamlayan Mustafa Abi ve Fenerbahçe Ülker'den Serhat Çetin'i renklerine bağladı.

Yeni transferlerden Yarangüme, Erden ve Çetin Akaretler’deki kulüp binasına gelerek Beşiktaş Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti. ABD’de tatilde bulunan Mustafa Abi ise ziyarete katılamadı.

Ziyaret sonrası Beşiktaş resmi internet sitesine açıklamalar yapan yeni transferler şunlar kaydetti:

Bekir Yarangüme: “2004-2005 sezonunda Beşiktaş forması giymiştim. Beşiktaş’ta oynadığım dönem, hem Beşiktaş için hem de benim için çok iyi bir sezondu. Tekrar Beşiktaş’a döndüğüm için çok mutluyum. İnşallah bu sene de finali ve kupaları kovalayacağız. Tekrar taraftarımızın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum.”

Haberin Devamı

Cüneyt Erden: “Beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Beşiktaş son yıllarda basketbolda büyük bir çıkış içinde. Bu sene burda olmamızın sebebi bu başarıları daha yukarılara taşımak. Bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız. Bu sene yeni bir takım kuruluyor, takımın birbirine alışma süreci olacak. Ne kadar tecrübeli olursak olalım, bu alışma dönemi kolay bir süreç değil. Bu yüzden taraftarlarımızdan biraz sabırlı olmalarını isteyeceğiz. Alışma dönemini en kısa sürede atlatmak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızın geçtiğimiz yıllardaki desteklerini bu yıl da göstermelerini istiyoruz. Umarım hepimiz için güzel bir sezon olur.''

Serhat Çetin: “Bu seneki takımın en genç oyuncularından birisi herhalde ben olacağım. Son iki sezondur Fenerbahçe’de sakatlıklarla uğraştığım için çok fazla forma şansı bulamadım. Beşiktaş’a gelmemin en önemli nedenleri arasında Beşiktaş’ı ve kendi performansımı üst seviyeye çıkartmak bulunuyor. Geçtiğimiz sene yarı final oynamış bir takımda çıtayı daha da yukarıya taşımak en önemli hedefim. Basketbola aç bir şekilde buraya geldim ve taraftarlarımızın desteğiyle umarım çok güzel bir sezon yaşayacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!