Kartal'a Napoli ayarı

Güncelleme Tarihi:

Kartala Napoli ayarı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 00:20

Kayserispor maçına çift forvet çıkan Şenol Güneş, zorlu Napoli deplasmanında yeniden tek forvete dönecek. Tecrübeli hocanın tercihi ise, Kayseri’de inanılmaz bir gol kaçırsa da Aboubakar olacak.

Haberin Devamı

SAKATLIKLAR nedeniyle Kayserispor maçında çift forvetle sahaya çıkan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi’nde yarın oynayacakları Napoli maçında yeniden tek forvete dönecek. Güneş, gerek rakibin daha güçlü olması, gerekse de Gökhan İnler’in iyileşmesi nedeniyle dizilişte eski düzene dönmeye karar verdi. Güneş, dün yaptırdığı idmanda Napoli taktiğini çalıştırırken forvette Aboubakar’ı tek başına oynattı. Beşiktaş Teknik Direktörü, Kayseri’de inanılmaz bir gol kaçırsa da Kamerunlunun ortaya koyduğu mücadeleden memnun.

ADRİANO BU KEZ İLK 11 BAŞLAYACAK

 ŞENOL Güneş, defansta değişikliğe gitmeyecek. Solda Caner’e sağda da Beck’e şans verecek olan Güneş, Marcelo-Tosic ikilisini de bozmayacak. Defans önünü Atiba-İnler’e teslim edecek olan Güneş, sürpriz yaparak ligde yedek soyundurduğu Adriano’yu ilk 11’de sahaya sürecek. Quaresma ve Talisca da oyuna ilk 11 başlayacak.

Haberin Devamı

Napoli’nin kanat organizasyonlarında başarılı olduğuna dikkat çeken tecrübeli hoca, topu ayağında tutmayı seven rakibe karşı, oyunun kontrolünü ele geçirmeleri gerektiğinin de altını çizdi...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!