Kartal'a Delgado müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Kartala Delgado müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2009 17:40

Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusu Matias Delgado, bu sezon başında kasık bölgesinden ameliyat olmuş ve yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilmişti. Arjantinli futbolcunun ameliyatı sonrası sözleşmesi askıya alınarak yerine Tabata transfer edilmişti.

Son bir aydır takımla birlikte antrenmanlara çıkan Delgado'nun bir dizi testten geçip, ameliyat olduğu bölgenin MR'ının çekileceği ve çıkan sonucu göre sözleşmesinin yeniden geçerli duruma alınıp alınmayacağı belli olacaktı. Arjantinli oyuncu yılbaşı tatili için gittiği Barcelona'da 6 ay önce ameliyat olduğu hastanede testlerden geçti ve çekilen MR'ı sonucu devre arası kamp çalışmalarına katılması için olumsuz bir durumunun olmadığı belirlendi. Barcelona'da yapılan testleri İstanbul'a gönderen Delgado'nun fiziki açıdan yükleme yapılabilecek bir durumda olduğu ve 30 Aralık'ta takımı ile birlikte antrenmanlara başlayabileceği açıklandı.

DELGADO TESTLERDEN OLUMLU SONUÇ ÇIKMASINA RAĞMEN İSTANBUL'A 10 OCAK'TA DÖNMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Ancak çıkan bu sonuca rağmen Delgado Beşiktaş teknik heyeti ile yaptığı konuşmada Barcelona'da kalmak istedği ve 10 Ocak'ta İstanbul'a dönmek istediğini söylediği ortaya çıktı. 30 Aralık'ta takım arkadaşları ile birlikte antrenmanlara çıkmak yerine Barcelona'da tatiline devam etmek istiyen Delgado'nun bu isteğine henüz kesin bir cevap vermeyen Beşiktaş teknik heyetinin oyuncu ile yarın bir görüşme daha yapacağı ve Delgado'dan 30 Aralık'ta İstanbul'da olmasını isteyecekleri öğrenildi.

Delgado'nun bu tutumuna bir anlam veremeyen teknik heyetin Delgado hakkında bir rapor hazırlayıp yönetim kuruluna sunacağı ve yönetimin Arjantinli oyuncu ile ilgili bir karar vermesini isteyeceği kaydeldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!