Kartal sağlam

Güncelleme Tarihi:

Kartal sağlam
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 1997 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaşlı futbolcular dün Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde kontrolden geçtiler. Uyanamadıkları için Mustafa ve Osman'ın geç katıldıkları sağlık kontrolünde tüm futbolcular hazır bulundu. Kontroller sonunda futbolcuların önemli bir sorununun olmadığı görüldü.

Sağlık kontrolüne Teknik Direktör Toshack, ‘‘Ben sağlamım. Gelmeme gerek yok'' diyerek katılmazken, Amokachi, masörlerin kendisinden önce kontrolden geçmesine sinirlendi. Nijeryalı futbolcu, ‘‘Sakat sakat muayene geliyoruz, sıra bekliyoruz. Böyle şey olmaz'' diye sert çıktı.

Alpay'ı hastaneden Cansel çıkardı

F.Bahçe maçında aldığı darbeyle sakatlanan ve Alman Hastanesi'ne kaldırılan Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Alpay taburcu oldu. Alpay'ı hastaneden dün sabah eşi Cansel Özalan çıkardı. Alman Hastanesi Basın Sözcüsü Kadriye Demirel ve Melek Elitok tarafından uğurlanan Alpay'ın beyin travması geçirdiği ve yapılan kontrollerde hiç bir sorunun bulunmadığı açıklandı.

Bilgili: Eksiklere rağmen iyi oynadık

Beşiktaş Genel Sekreteri Serdar Bilgili, as futbolcularının yokluğuna rağmen F.Bahçe karşısında iyi mücadele ettiklerini söyledi. Dördüncü yabancı konusunda temaslarının sürdüğünü belirten Bilgili, Teknik Direktör Toshack'ın bu yönde henüz kendilerinden bir istekte bulunmadığını söyledi. Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Ekergil ise, Toshack'ın 4. yabancı konusundaki kararını G.Saray maçından sonra vereceğini kaydetti.

Erkan 1 ay yok

Beşiktaş revire döndü. Mrmiç, Alpay, Amokachi, Ertuğrul, Mehmet, Serdar ve Salih'ten sonra Erkan'ın da sakatlanması Toshack'ı zor durumda bıraktı. F.Bahçe maçında sakatlanan Erkan'ın 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!