Kartal için doğru zaman

Güncelleme Tarihi:

Kartal için doğru zaman
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2014 00:04

Dirk Kuyt, “İsmail Hoca’nın doğru bir zamanda F.Bahçe’ye teknik direktör olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, yeni teknik direktörü İsmail Kartal’a takım olarak çok güvendiklerini söyledi.
Serdar Kesimal ile birlikte Marmara Park’taki Fenerium mağazasındaki etkinlikte sarı lacivertli taraftarların formalarını imzalayan Hollandalı yıldız, “Bazı insanlar hocamızın yeterli deneyime sahip olmadığını söylüyor ama bence çok fazla tecrübesi var. Yardımcı hoca olarak uzun süre görev yaptı. Hiddink, Löw, Aykut Kocaman ve Ersun Yanal’la çalışma fırsatı yakaladı. İsmail Kartal’ın çok doğru bir zamanda Fenerbahçe’ye teknik direktör olduğunu düşünüyorum” dedi.

‘4. YILDIZ İÇİN SAVAŞACAĞIZ’

DIRK Kuyt yeni sezondan beklentilerinin yüksek olduğunu ve sabırsızlandıklarını belirterek, “Galatasaray ile oynayacağımız Süper Kupa maçıyla yeni sezonu açıyoruz. Bunun için gerçekten sabırsızlanıyoruz. Herkes şunu bilsin ki biz 4. yıldız için sonuna kadar savaşacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bu sezon farklı olacak

FENERBAHÇELİ Serdar sezon sonunda 4. yıldızı takan ilk takım olmak istediklerini vurguladı. İyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirten Serdar, “Bu sezon farklı. 4. yıldızı ilk takan takım olmak için çalışıyoruz. İyi bir takımız, iyi bir havamız var. İnşallah bu hedefimize de sezon sonu ulaşırız” dedi.
Serdar, şöyle devam etti: “Son iki sezon finalde kaybettik, artık kupayı almanın vakti geldi. Elimizden geleni yapıp, Süper Kupa’yı alıp sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!