Kartal’ı bekliyorum

Güncelleme Tarihi:

Kartal’ı bekliyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 1999 00:00

Haberin Devamı

Sarı lacivertli takımda bugüne dek 5 maçta forma giyen yıldız futbolcu, ‘‘Kulübeye alışık değilim, yedek beklemek zoruma gidiyor’’ derken F.Bahçe'ye verecek çok şeyi olduğunu belirtti ve bir yıl daha kalmak istediğini söyledi.

Yedeklik zoruma gidiyor

Fenerbahçeli Sergen dün için döktü. Sarı lacivertli kulüpte beş maçta forma giyen ve oynadığı dönemde sadece iki galibiyet sevinci yaşayan yıldız futbolcu dün idman sonrası yaptığı açıklamada, ‘‘Henüz F.Bahçe'ye bir şey veremedim. Kulübeye alışık değilim. Yedek beklemek zoruma gidiyor’’ dedi.

Aklı Beşiktaş maçında

İki hafta sonra oynanacak Beşiktaş derbisini büyük bir heyecanla beklediğine değinen Sergen şöyle devam etti: ‘‘Yaşantım çok sakin. Huzurlu bir ortamdayım. Eğer şans verilirse Beşiktaş karşısında çok değişik bir Sergen olacağım. F.Bahçe'de bana güvenenleri bu maçta mahçup etmeyeceğim.’’

İki yıldız kaldı

Beşiktaş'ta Kaptan Mehmet ile Ertuğrul'un, bazı çevreler tarafından çeteci diye suçlanmasına üzüldüğünü dile getiren Sergen, ‘‘Bu yaklaşımı bazen doğal karşılıyorum. Çünkü şu anda Beşiktaş'ta iki yıldız kaldı. Onlara yüklenilmesi normal’’ diyerek ilginç bir yorum yaptı.

Seneye de kalırım

Beyin olarak rahat olduğunu ancak futbol adına huzursuzluk çektiğini ifade eden yıldız futbolcu Fenerbahçe'de mükemmel bir ortam yakaladığını, arkadaşlık bağlarının arttığını belirterek sözlerini şöyle noktaladı: ‘‘Şartlar uygun olursa seneye kalmak istiyorum. F.Bahçe'ye vereceğim çok şey var.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!