Kartal evine 7 milyon + 3 puanla dönmek istiyor

Güncelleme Tarihi:

Kartal evine 7 milyon + 3 puanla dönmek istiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 01:21

Beşiktaş’ta kimse gelecek hafta oynanacak Kasımpaşa maçını düşünmüyor. Varsa yoksa 11 Nisan’da Vodafone Arena’nın açılış maçı olan Bursaspor mücadelesi... Siyahbeyazlılar, eve dönüşlerinde hem 3 puan, hem de 7 milyon liralık hasılat bekliyor.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ camiası, gelecek pazartesi günü oynayacağı Kasımpaşa maçından çok, 11 Nisan’daki Bursaspor maçına kilitlendi. Çünkü bu maçla siyah beyazlılar evlerine; yani Vodafone Arena’ya dönüyor. Yaklaşık 3 yıllık hasretin biteceği maçın biletleri satışa çıktı. Kulüp, Arena’da oynayacağı Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor maçları için hem tek bilet, hem de üçlü paket seçeneği sundu. Siyah beyazlı yönetim, kapalı gişe olması beklenen maçlardan büyük bir gelir bekliyor. Yönetim, Bursaspor maçında takımdan 3 puan, taraftarlardan ise, 5 ila 7 milyon lira arasında hasılat bekliyor. Üç maçtan ise, 25 milyon lira yakın gelir beklentisi var.

GELECEK SEZON KOMBiNESi SATILDI

STAT artık para basmaya başlayacak. İsim sponsoru Vodafone ödemelere başlıyor. 15 yıl için 111 milyon dolara sağlanan anlaşma, Ocak 2016 itibarıyla devreye sokuldu. Stattaki diğer organizasyonlarla birlikte yıllık gelirin 70 milyon dolar (200 milyon lira) olması hedefleniyor. Siyah beyazlıların gelecek sezon için piyasaya sürdüğü 27 bin adet kombine biletin tamamı da kısa sürede tükenmişti.

Haberin Devamı

ÜÇ BÜYÜK SPONSORDAN 34 MiLYON TL

350 milyon lira harcanan Arena, parasını iki sezonda çıkaracak. Kulüp, Vodafone dışında, tribün sponsorları Denizbank’tan 5 yıl için 4.5 milyon dolar (13 milyon lira), Spor Toto’dan da yine 5 yıl için 50 milyon lira alacak. Bu üç sponsorun yıllık getirisi 34 milyon lira (11.8 milyon dolar).
Arena’da konferans, konser ve düğün gibi organizasyonlar da düzenlenip buradan da ek gelir sağlanacak...

MAÇ İZLERKEN ALIŞVERİŞ YAPACAKLAR

VODAFONE Arena’da taraftarlar, internetten alışveriş yapabilecek. Maç esnasında verilen sipariş 15 dakika içinde koltuğa gitirilecek. Müzenin çıkış kapısı da Kartal Yuvası’ndan olacak. Taraftarlar, müzede sergilenecek nostaljik formaların aynısını 10 dakika sonra mağazadan satın alabilecek.

ÇATIDA SON ÜÇ VİRAJA GiRiLDi

VODAFONE Arena’nın çatısındaki şeffaf membran kaplama çalışmaları hızlandı. İlk virajı dönülen çatı kaplamasının 3-4 gün içinde tamamlanması bekleniyor. Öte yandan çimleri döşenen zeminde ise, hibrit çimlerin ekimine devam ediliyor. Stat, 11 Nisan’daki Bursaspor maçıyla açılacak.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!