KARTAL BİR ATTI ÜÇ KAPTI 1-0

Güncelleme Tarihi:

KARTAL BİR ATTI ÜÇ KAPTI 1-0
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bursaspor'u Ahmet Dursun’un golüyle devirip, maç fazlasıyla ikinciliğe yükseldi

Beşiktaş, çekinerek çıktığı zor deplasmanda, ofsayt kokan bir golle 3 puan çıkardı. İki takım forvetlerinin gol kaçırma yarışına girdiği karşılaşmada Shorunmu kurtarışlarıyla devleşirken, siyah beyazlı ekibin mutlak bir penaltısı verilmedi.

Son gülen Kartal

Ligin hem zirvesini hem de küme düşme hattını yakından ilgilendiren kritik maçta son gülen Beşiktaş oldu. 90 dakika boyunca kontrollü bir oyun sergileyen siyah beyazlı takım, Şifo Mehmet'in organize ettiği akınlarla gol aradı. Beşiktaş'ın galibiyet golünü atan Ahmet Dursun ile Münch ilk yarıda yüzde yüz gol pozisyonlarından yararlanamadı.

ANTALYASPOR'u 4-0 yenerek kötü gidişe 'dur' diyen Beşiktaş, zorlu Bursaspor deplasmanından Ahmet Dursun'un golüyle 3 puan çıkardı: 1-0.

DAKİKA: Beşiktaş ceza alanı dışında topla buluşan Deniz, yaklaşık 30 metreden sert vurdu. Kaleci Shorunmu nefis bir hareketle topa hakim oldu.

DAKİKA: Gelişen Bursa kontratağında, Ender, sağ kanattan ceza alanına nefis bir orta yaptı. Altıpas içerisinde bulunan Murat, Rahim ve Halilagiç'in arasından iyi yükselip, kafayı vurdu. Ancak top, kale yerine autu boyladı.

DAKİKA: Yasin'in pasına hareketlenen Mehmet, ceza alanı içinde kaleci Şenol ile karşı karşıya kaldı. Topu kurtardı, ancak Şenol'un müdahalesiyle kendini yerde buldu. Siyah beyazlıların penaltı itirazna rağmen, hakem Ali Aydın pozisyonu devam ettirdi.

DAKİKA: Mehmet, sağdan eza alanının sol kanadında bulunan Münch'e pasını uzattı. Bu futbolcunun çaprazdan sert vurdu. İyi yer tutan kaleci Şenol topu kornere çeldi.

DAKİKA: Murat'ın sağdan ceza alanına yaptığı ortayı takip eden Ertuğrul topu kafayla aşırdı. Mehmet de kafayla topu altıpas içindeki Ahmet'e bıraktı. Ahmet topu boş kale yerine üstten auta yolladı.

DAKİKA: Ertuğrul'un ceza alanı dışından yaptığı ortayı takip eden Mehmet gelişine sert vurdu. Şenol, topu kornere çeldi.

DAKİKA: Bursaspor önemli bir fırsattan yararlanamadı. Varesanoviç'in pasıyla ceza alanına giren Murat, kaleci Shorunmu ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun sert şutunda Nijeryalı kaleci topu kornere çeldi.

DAKİKA: Ünal, sol kanattan Murat güzel bir pas çıkardı. Bu futbolcu kafayla topu kaleye gönderdi. kaleci Shorunmu tehlikeyi önledi.

DAKİKA: Ünal'ın pasıyla sol kanattan ceza alanına giren Ender yine kaleci Shorunmu ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun plasesinde Nijeryalı kaleci nefis bir hareketle topu kornere yolladı.

DAKİKA 74: Mehmet'in ceza alanı içindeki kafa vuruşunda top kaleci Şenol'dan sekti. Ahmet, boş kaleye yolladı: 1-0. Bursasporlu futbolcular, pozisyonun ofsayt olduğunu ileri sürerek hakeme itiraz ettiler.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında oyunu rölantiye alan Beşiktaş, Bursaspor'un gol çabalarını sonuçsuz bıraktı ve karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!