Kartal Belediyesi’nden Kadir Gecesi Özel Programı

Güncelleme Tarihi:

Kartal Belediyesi’nden Kadir Gecesi Özel Programı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2015 15:40

Kartal Belediyesi tarafından Kadir Gecesi’ne özel düzenlenen programda vatandaşlar semazenler eşliğinde söylenen ilahilerle mest oldu.
Ramazan ayı ve Kadir Gecesi nedeniyle Kartal Belediyesi tarafından Kartal Meydanı’nda özle bir konser düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde Bahtiyar Çakmak seslendirdiği eserler gecenin mana ve anlamına uygun eserler oldu. Kadir Gecesi ile ilgili kısa bir konuşma yapan Bahtiyar Çakmak Kuran-ı Kerim’in indirildiği gün olarak belirtilen ve bin aydan daha hayırlı Ramazan’da idrak edilen Kadir gecesinde sema kapıların açıldığını dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gece olarak kabul edildiğini söyledi. Kadir Gecesi unutmayan ve konserin düzenlenmesini sağlayan Kartal Belediyesi’ne de teşekkür eden Çakmak’a birbirinden değerli müzisyenler de eşlik etti. Konserde birinden güzel ilahileri seslendireceklerini belirten Çakmak’ın sözlerinin ardından konser başladı. İlahileri seslendirmeye başlayan solist Bahtiyar Çakmak, Kartal Meydanı’nı dolduranları adeta mest etti.
4 semazenin eşlik ettiği ve yaptıkları sema gösterisi ile büyük beğeni topladıkları konser sırasında Kartal Belediyesi’nin kurduğu mobil araçtan vatandaşlara lokma ikramı yapıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren konser teravih namazının başlamasından hemen önce sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!