Kars'ta 3 PKK'lı öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Karsta 3 PKKlı öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2016 12:31

Kars'ın Kağızman İlçesi yakınlarındaki Çemçe- Madur Dağlarında bu sabah düzenlenen operasyonda 3 terörist ölü ele geçirildi.

Haberin Devamı

Kars Valisi Rahmi Doğan, düzenlediği basın toplantısında terör örgütü PKK’nın Çemçe-Madur, Sarıkamış Boyalı, Şenkaya ve Artvin üzerinden Karadeniz’e sıçramaya çalıştığına dikkati çekti. Vali Doğan, şöyle dedi:

"Çemçe-Madur bölgesi Şah yolunda Kağızman’a doğru tüm vadiler güvenlik birimlerimiz tarafından taranıyor. Sabahın ilk saatleri itibarıyla ilk temas sağlandı ve 3 teröristi ölü ele geçirdi. Operasyon birkaç gün daha devam edecek. Şah yolundan Kağızman’a kadar tüm vadi, dere, mağaraları tarayarak ineceğiz. Çemçe-Madur, Sarıkamış Boyalı ve Şenkaya bölgesinde terörist gruplarının olduğunu biliyoruz. Bundan sonra daha ciddi operasyonlar yaparak bu sayıyı yok edeceğiz ve PKK’yı oradan kaldırmaya çalışacağız.PKK terör örgütü, Çemçe- Madur’dan önce Sarıkamış Boyalı, daha sonra oradan Şenkaya ve Artvin üzerinden Karadeniz’in diğer bölgelerine açılmaya çalışıyor. Geçen hafta içerisinde PKK’nın dağ kadrosuna eleman temini yapan 5 kişiye gözaltı yaptık ve bunların 3’ü tutuklandı. Bu tür çalışmalarımız güvenlik güçlerimiz tarafından yapılıyor. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar, operasyonlarımız daha hızlı bir şekilde devam edecek."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!