Karşıyaka'ya Zabun’dan övgü

Güncelleme Tarihi:

Karşıyakaya Zabun’dan övgü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2001 00:00

Haberin Devamı

İNSANÜSTÜ ÇABA

KSK Teknik Direktörü Hayri Zabun öğrencilerini yere göğe sığdıramıyor. Klasman hazırlıklarına geç başlamalarına ve yaşanan olumsuzluklara rağmen, öğrencilerinin insanüstü bir çaba harcadıklarını belirten Zabun, ‘‘12 günde 20 antrenman yaptık, iki hazırlık maçı oynadık. Bu tempoya rağmen, sakatlanan olmadı. Ligin en iyi futbolcularıyla çalışıyorum’’ dedi.

YÖNETİME MESAJ

Lüleburgaz maçında kondisyon farkının açıkça ortaya çıktığını vurgulayan Zabun, ‘‘Hepsi büyük aşama kaydetti. Mücadele güçleri üst seviyeye çıktı. Aynı ciddiyetle antrenmanlara devam edeceğiz. Yeni yönetimin gelir gelmez borçları kapatmasını beklemiyoruz. Az verilsin, ama devamlı olsun’’ diye konuştu. Karşıyaka, perşembe Vestel Manisa ile hazırlık maçı oynayacak.

Şanssız Melih

Lüleburgazspor'la yapılan hazırlık maçının 27. dakikasında Fatih'in tekmesinin eline gelmesi sonucu yerde kalan Melih, durumunun iyi olduğunu söyledi. Şanssız bir darbe aldığını belirten tecrübeli golcü, ‘‘Önemli bir sorunum yok. Sonuçta futbolu ayağımla oynayacağım. Bu sakatlık beni fazla etkilemez’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!