Karşıyaka'dan başkent çıkarması

Güncelleme Tarihi:

Karşıyakadan başkent çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 18:33

Karşıyaka'dan başkent çıkarması

Haberin Devamı

Ergin KARATAŞ/İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 2. Lig'te Danıştay sürecinin olumlu sonuçlanmasıyla kulübe yapılacak 15 bin kişilik yeni stadına kavuşmak için gün saymaya başlayan Karşıyaka, Başkent Ankara'ya çıkarma yaptı. Y
eşil-kırmızılılarda Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, Başkan Mutlu Altuğ ve yöneticiler, Başkent'te Başbakan Binali Yıldırım tarafından kabul edildi. Ak Parti Genel Merkezi'ndeki görüşmeye, İzmir Milletvekilleri Nükhet Hotar, Kerem Ali Sürekli ve Hamza Dağ da katıldı. Aynı zamanda İzmir'den milletvekili olan Başbakan Yıldırım'a kulübün forma ve atkısını da hediye eden Karşıyakalılar, yeni stadın inşaatı konusunda şimdiye kadar verdiği destek için teşekkür etti.
Başbakan Yıldırım, stadın biran önce tamamlanması için takipçi olacağını söyleyip yardımcılarına Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü, Toplu Konut İdaresi ve yüklenici firma arasındaki prosedürlerin hızlandırılması için talimat verdi. Karşıyaka heyeti, Başkent'te Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Ak Parti Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Hamza Dağ'la da görüştü. Mehmet Baykan'la stadın inşaat ve kulübe tahsis süreci konusunda temaslarda bulunan yeşil-kırmızılılar, Kasapoğlu'ndan mali destek talebinde bulundu.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!