Karşıyaka'da 'uzman işçi' dönemi

Güncelleme Tarihi:

Karşıyakada uzman işçi dönemi
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 12:19

Karşıyaka'da 'uzman işçi' dönemi

Haberin Devamı

Karşıyaka Belediyesi'nin, 'uzman personel' eğitimine katılan belediye çalışanları sertifikalarını Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın elinden aldı.

Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen sertifika törenine Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile eğitim alan çalışanlar katıldı. Karşıyaka Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı Kent Koleji Şube Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen eğitim çalışmaları, Park ve Bahçeler, Fen İşleri, İnsan Kaynakları ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan 222 işçiyi kapsadı.

Şu ana kadar 100'e yakın personele, kendi çalışma alanlarına göre uzmanlık eğitimi verildi. Hem iş hem de işçi niteliğinin artırılması hedeflendi. Belediye çalışanları için başlatılan eğitimler toplam üç ay sürecek. Tüm çalışanlar Mesleki Yeterlilik Kanunu ve İş Güvenliği Yasası'na uygun olarak bilgi ve becerilerini geliştirerek uzmanlaşacak.

Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar “Biz büyük bir aileyiz ve her bir çalışanımızla, Karşıyaka'ya, Karşıyaka halkına daha iyi hizmet etmek için çalışıyoruz. Eğitimlerimiz sayesinde hem iş hem de işçi kalitesini yükselteceğiz" dedi.

İZMİR (DHA)

foto

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!