Karşıyaka’da kaleye aday çok

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka’da kaleye aday çok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 13:45

PTT 1’inci Lig’de ara transferin en hareketli kulüplerinden Karşıyaka, kaleye yapılacak takviye için dört koldan arayışa girdi. Listenin ilk sırasında yer alan M’Bolhi’yi Antalyaspor bırakmazken, Teknik Direktör Yusuf Şimşek Antalyaspor’dan bu kez Fornezzi’yi istedi.Fornezzi’ye de vize çıkmayınca yönetim rotayı 2013-14 sezonunda da yeşil kırmızılı ekibin kalesini koruyan David Bicik ile Elazığspor’dan Serdar Kulbilge ve Kayseri Erciyesspor’dan Zülküf Özer’e çevirdi.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi’nde gruplardan çıkan Çek temsilcisi Sparta Prag’ın 1 numaralı file bekçisi olan Bicik, yönetime, "Sözleşmem devam ediyor ancak isterseniz menajerimle görüşün" yanıtını verdi.

Karşıyaka, dün her konuda anlaşıp imzaya davet ettiği Antalyasporlu golcü Ahmet Aras’ın transferinde şok yaşadı. Son anda devreye giren Şanlıurfaspor, Ahmet’i yarım sezonluğuna 650 bin TL’ye kadrosuna kattı. Hücum hattı için Akhisar’dan ayrılan LuaLuay’la görüşen Karşıyaka’ya menajerler aynı takımdan Hasan Kabze ve Şanlıurfa’dan Abdulkadir’i önerdi. Bu arada görev bölümü yapan yeni yönetimde Kerim Çetin, futbol şube sorumlusu oldu. Daha önce açıklandığı gibi Cenk Karace sportif, Gökhan Şensan idari 2’nci başkan, Tamer Ustaoğlu basketbol, Ziyanur Hasbay voleybol şube başkanı olarak görev yapacak. Turhan Gürsel Urhan ve Cafer Aralı asbaşkan oldu.

DİNİZ’DEN ACI İTİRAF

Karşıyaka’da yönetim ve teknik heyet ikinci yarı öncesi yeni bir yapılanma için tüm gücüyle çalışırken, Başkan Fatih Diniz, Ziraat Türkiye Kupası’nda cumartesi günü deplasmanda oynanacak Galatasaray maçına takım çıkarmakta zorlanacaklarını söyledi. İlk yarı bitiminde 11 futbolcunun ayrıldığı, Tayfun ve Berkay Can’ın ise sakat olduğu yeşil-kırmızılı ekipte kurmaylar sahaya çıkaracak 18 kişilik kadroyu kuramama korkusu yaşıyor. Futbol şubenin transfer için büyük çaba gösterdiğini ancak pek çok futbolcunun son sırada yer alan bir takıma gelmekten çekindiğini söyleylen Başkan Diniz, "Transfer yasağını kaldırıp, yeni alınanlara lisans çıkararak kadroyu oluşturmaya çalışacağız" dedi. Bu arada eski yönetimin kongre sürecinde teknik direktörlüğe getirdiği Hüseyin Hamamcı’nın sözleşmesi henüz fesh edilemedi. Sportif direktörlük görevi isteyen Hamamcı, fesih için parasını talep ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!