Karşıyaka’da hedef 3 puan

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka’da hedef 3 puan
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 11:45

PTT 1’inci Lig’de Samsunspor deplasman galibiyetiyle moral bulan Karşıyaka’nın pazartesi günü konuk edeceği Boluspor, son haftaların en formda takımlarından biri olarak dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

30 puanla play off hattının 1 puan gerisinde yer alan kırmızı beyazlı ekip, ligde son 4 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik alırken 7 gol attı, kalesinde 2 gol gördü. Göztepe derbisinden sonra İzmir’de oynadığı 4 maçta puan alamayan Karşıyaka’da teknik direktör Yusuf Şimşek, "Samsunspor galibiyetinin anlam kazanması için Boluspor’u yenmeliyiz" dedi.

Düşme hattından kurtulabilmek için seri galibiyetlere ihtiyaçları olduğunu dile getiren genç teknik adam, "Boluspor randevusunda futbolcularım kadar taraftarımıza da iş düşecek" diyerek tribünlerin dolmasını istedi. Yeşil kırmızılı taraftarlar, ara transferde 15 takviye ile yenilenen kadroyu iç sahada ilk kez bir lig maçında izleme fırsatı bulacaklar. İkinci yarının ilk haftasındaki Adana Demirspor müsabakasına yeni oyuncularının lisanslarını yetiştiremeyen Karşıyaka, ardından yeni transferlerinde oynadığı kadroyla çıktığı Şanlıurfaspor ve Samsunspor maçlarını deplasmanda oynamıştı.





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!