Karşıyaka'da bağımsız meclis üyesi CHP'ye geçti

Güncelleme Tarihi:

Karşıyakada bağımsız meclis üyesi CHPye geçti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2017 12:12

Karşıyaka'da bağımsız meclis üyesi CHP'ye geçti

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA)- CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı, bir süre önce AK Parti'den istifa eden ve görevini bağımsız olarak sürdüren Belediye Meclis Üyesi Ayşen Namlı'ya parti rozeti taktı. Katılım ile CHP'nin, 37 üyeli meclisteki koltuk sayısı 34'e yükseldi.
CHP İlçe Binası'nda üyelik formunu dolduran Ayşen Namlı'yı, Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve CHP'li meclis üyeleri de yalnız bırakmadı. Namlı'nın katılımıyla, Başkan Akpınar hariç 37 üyesi bulunan Karşıyaka Belediye Meclisi'nde CHP'nin koltuk sayısı 34'e yükseldi. Namlı'ya CHP rozetini, İlçe Başkanı Uğur Yıldırım taktı. Başkan Akpınar ise Atatürk rozeti hediye etti.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Ayşen Namlı'nın CHP'ye katılımını anlamlı buluyorum. Çünkü CHP kadına önem ve değer veren, Ulu Önder Atatürk'ün partisi. En iyi hizmetleri, bu kez aynı saflarda, yine beraber yapacağımızdan eminim" dedi.
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım da "Vermiş olduğu karar için Ayşen Hanım'a teşekkür ediyorum. Bundan sonra mücadelemiz ortak olacak. Ülkemizin içinden geçtiği zor süreçte, Namlı'nın bizim yanımızda olması bize güç katacaktır. Hayırlı olsun" diye konuştu.
CHP'nin yeni üyesi Ayşen Namlı da "Fikre, kişiye önem veren ve siyaseti özgürce yapabileceğim bir partideyim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!