Karşıyaka Tolungüç'le de kazanamadı

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka Tolungüçle de kazanamadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2016 11:12

- PTT 1. Lig'de son sırada bulunan İzmir temsilcisi, Elazığ deplasmanında puansız döndü

Haberin Devamı

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig'de son sırada bulunan Karşıyaka, deplasmanda Vartaş Elazığspor'a 2-0 mağlup oldu.

Hafta içinde Yusuf Şimşek'in görevinden ayrılmasıyla bu sezon 5. teknik adam olarak anlaştığı Soner Tolungüç'le ilk maçına çıkan Karşıyaka, Vartaş Elazığspor'a 2-0 yenildi. Ligde 6 haftadır galip gelemeyen ve bu süreçte sadece 3 puanı bulunan yeşil-kırmızılı ekibin son 15 maçta sadece 1 galibiyeti var.

Haftayı 19 puanla son sırada kapatan Karşıyaka, averajla düşme hattının üzerinde bulunan Kayseri Erciyesspor'un 6 puan gerisinde bulunuyor.

Attığı 23 golle Şanlıurfaspor, Altınordu ve 1461 Trabzon'la ligin en az gol atan ekiplerinden olan Karşıyaka, son 2 maçta gol sevinci yaşayamadı.

- Kalan maçlardan 6'sı İzmir'de

Ligde kalan 8 haftada lige tutunma mücadelesini sürdürecek Karşıyaka, kalan 8 maçın 6'sını İzmir'de oynayacak. Bu müsabakaların ikisinde diğer İzmir temsilcileri Göztepe ve Altınordu'ya rakip olacak Karşıyaka'nın maçları şöyle: Adanaspor, Göztepe (D), Giresunspor, Denizlispor (D), Balıkesirspor, Alima Yeni Malatyaspor (D), Kayseri Erciyesspor ve Altınordu (D).

Haberin Devamı

Karşıyaka kırmızı kart gören İbrahim Kaş'ın yanı sıra cezalı duruma düşen Berkay Can Değirmencioğlu, 2 Nisan Cumartesi günü oynanacak Adanaspor maçında forma giyemeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!