Karşıyaka’nın Rüzgarı Fırtına Gibi

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka’nın Rüzgarı Fırtına Gibi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 11:10

KARŞIYAKA BELEDİYESİ'NİN YARIŞ ARACI KARŞIYAKA’NIN RÜZGARI, EGE KUPASI KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ORHANGAZİ OTOKROS YARIŞLARI’NDAN İKİ BİRİNCİLİK KUPASIYLA DÖNDÜ.

Karşıyaka Belediyesi’nin yarış aracı Karşıyaka’nın Rüzgarı, Ege Kupası kapsamında gerçekleştirilen Orhangazi Otokros Yarışları’ndan iki birincilik kupasıyla döndü.
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde düzenlenen Orhangazi Otokros Yarışı, Ege Kupası’nın 3. ve 4. ayak yarışları olarak organize edildi. Karşıyaka Belediyesi adına çok başarılı bir performans sergileyen Rüzgar’ın pilotu Sinan Özdil, her iki yarışı da birinci tamamladı. Böylece Karşıyaka’nın Rüzgarı, Ege Kupası’nda hem kendi kategorisinde hem de tüm araçlar arasındaki genel klasmanda liderliğe yükseldi.
Hedeflerinin ‘şampiyonluk’ olduğunu belirten Pilot Sinan Özdil, "Ege Kupası’nda son yarış Aralık ayı içinde yapılacak. Karşıyaka’ya şampiyonluk kazandırmak için mücadele edeceğiz. Karşıyaka Belediyesi Yarış Ekibi olarak, Türkiye TOSFED Ralli Kupası’nı da takip ediyoruz. TOSFED Ralli Kupası’nda şu an sezon sıralamasında 2. durumdayız ve son yarışımız da 15 Kasım’da İstanbul’da olacak. Otomobil sporlarında Karşıyaka’nın adını Türkiye’ye duyurmak, kentimize şampiyonluklar kazandırmak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise, "Motor sporlarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için bu yıl kurduğumuz ekibimiz, çıkardığı başarılı yarışlarla Karşıyakamızın adını Türkiye’ye duyurmaya devam ediyor. Otomobil sporlarına verdiğimiz desteği önemli başarılarla taçlandıran ekibimizi kutluyorum. Her branşta spora desteklerimiz sürecek” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!