Karşıyaka-Niğde Belediyespor Notları

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka-Niğde Belediyespor  Notları
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2017 16:05

Karşıyaka-Niğde Belediyespor Notları

Haberin Devamı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)
11'DE 3 OYUNCUYU DEĞİŞTİRDİ
Karşıyaka teknik direktörü Atilla Güneş, 1-0 kaybettikleri Tokatspor maçının ilk 11’inde 3 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Karşıyaka'da Fatih, Tugay ve kırmızı kart görüp cezalı duruma düşen Mahmut’un yerine Okan, cezası biten Abdülhamit ve sakatlığı geçen Cenk oynadı.
2500 KARŞIYAKALI 150 NİĞDELİ
Play off yarışındaki en yakın rakibini konuk eden Karşıyaka’da 2500’ün üzerinde taraftar, takımlarına 90 dakika boyunca büyük destek verdi. Niğde’den de 150 civarında taraftar takımlarını yalnız bırakmadı.
CAN'DAN YİNE GOL SESİ
Karşıyaka'da iç sahadaki son Kırklarelispor ve Gümüşhanespor maçlarında penaltıdan gol atan Can Erdem, Niğde Belediyespor’u da affetmedi. Takımın en skorer ismi olan Can, beyaz noktadan üst üste üçüncü kez ağları sarstı. Tecrübeli yıldız, bu sezon kullandığı 4 atışın 3’ünü gole çevirdi.
KUMANYA VEREMEDİ
Yeşil kırmızılılarda kulüpten 105 bin TL alacaklı olan anlaşmalı özel güvenlik şirketi, yönetimin talebi üzerine karşılaşmaya 146 yerine 42 özel güvenlik görevlisi getirdi. Karşıyaka, emniyet görevlilerine de kumanya veremedi.
BATTAL MAÇI İZLEMEYE GELMEDİ
Karşyaka’da son Tokatspor deplasmanı sonrası soyunma odasında yedek kaleci Behram’la kavga ettiği için süresiz izine çıkarılan Battal, tribünde de yoktu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!