Karşıyaka hızlandı

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka hızlandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2016 15:18

İKİNCİ Lig'de transfer yasağını bayramdan sonra kaldırma sözü veren Karşıyaka yönetimi, takviye çalışmalarına hız verdi.

Haberin Devamı

Transfer görüşmelerine başlayan Karşıyaka, Balıkesirspor'dan santrfor Ali Öztürk, Tokatspor'dan stoper Ahmet Şahbaz ve Amed Sportif'ten sol bek Abdullah Çoban'la söz kesti. Karşıyaka gelecek vaad eden gençler ve gurbetçilerede yöneldi. 

Yönetimin listesinde Kartalspor'dan sol kanat Anıl Şahin, daha önce Konyaspor ve Fethiyespor'da görev yapan gurbetçi ön libero Serkan Şahin, Konyaspor ve Kayserispor'da oynayan yine gurbetçi golcü Semih Aydilek var.
Karşıyaka yönetimi transferde geçen sezon Dardanelspor'da görev yapan sağ kanat oyuncusu İlker Sayan ve aynı takımla sözleşmesi sona eren ön libero Uğur Parlak'la da ilgileniyor. Anlaştığı futbolcularla ön protokol yapan yeşil kırmızılılar, transfer yasağı kalkar kalkmaz resmi imzaları attıracak.
Öte yandan denenmeye alınacak bazı genç futbolcular sezon hazırlıklarının başlayacağı 11 Temmuz'da mevcut kadroyla antrenmanlara çıkacak. Transfer yasağı kalktıktan sonra resmi sözleşme imzalayacak yeni transferler de 2'nci etap kampta takımla çalışmaya başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!